14

Дони

преди 1 година

Отначало реших, че иде реч за пловдивското мekepe, "дедо" ники с ролекса и зяпнх от изумление. А после всичко си дойде на мястото!!!...

13

Hoqsan

преди 1 година

До МехмедМехмед аби, айде повече като теб да отварят очите и да разберат, че доброто няма религия, няма етнос, нямаразделение между дoброто. Особено тука, как сме смесени, единственият вариант е да си помагаме един на друг, но има едни политици (всичките), на които им е много удобно да сме разделени на цветове, на групи, на фенове и т.н....

12

само дъра-бъра

преди 1 година

Язък,нищо не става от вас!

11

Питам

преди 1 година

Мивка , бойлер, а от къде ток и вода на полето ?

10

Анонимен

преди 1 година

До 14 Асан: ми ха ти и уреди тока от енергото кЪт толко ти знае балалайката.

9

Анонимен

преди 1 година

Толкова не можа никой от съседите да я приюти. Ей и затова хората се махат от България, защото няма съпричастност, а много са зли и безчовечни.

8

Мехмед

преди 1 година

Постъпката на отец Николай е добър пример за човещина и религиозен морал. Депесарските кметове из кърджалийско и всичките крадливи ходжи и мюфтии трябва да се поучат от него. Бих предпочел да се моля на Бог при отец Николай, отколкото при някой несъстрадателен ходжа.

7

Анонимен

преди 1 година

До 7....Така мислиш ти .Трезво.Но тази жена ако мислеше трезво , нямаше да е достигнала до тук .Но не я съдим.Ако всички бяхме умни и можещи, то нямаше да има бедни и закъсали.Тогава брате, щяхме да се ядем помежду си.Кой е по умен от другите.Такава е човешката природа.Зла.Затова Христос казва Помагайте си .И никой да не счита себе си за по достоен от другите.

6

Дедо

преди 1 година

Дотук добре, ама трябва и адресна регистрация, щото на нивата адрес няма, а това си е проблем за някои социални услуги.

5

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрахме защо тази жена отказа да дойде да живее в църковна къща в София, където би могла да намери и работа. Какво я задържа в това село, което дори не е нейно родно място, а освен това там няма работа за нея.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво ама си е мизерия...

3

евролибераст от БХК

преди 1 година

Ако не се казваше Руска, а Укранска, щеше да бъде настанена не във фургон, а в хотел с ол инклузив. Но щом е Руска - фургон за нея!

2

Анонимен

преди 1 година

Браво! Има си земя жената, вече има и дом на тази земя. Да е жива и здрава, както и всички които са помогнали! Светли празници на всички!

1

Анонимен

преди 1 година

А сега крадливите гербери ще и завидят , и ще и го отнемат !