33

Смех.

преди 1 година

ЗАПАЗЕТЕ СИ РУСКИЯ СКРАП ,ЩОТО Е МНОГО ЦЕНЕН...така на всички паради ШЕ се маскиранте на руснаци като ония от Карлуковци....

32

Анонимен

преди 1 година

Номер 16 да не би с преводач да пише на бг?

31

Анонимен

преди 1 година

Номер 16 наистина е бавно развиващ се.Нека духовете на нашите деди,които са проляли кръвта си едно време,за да има мир на тази земя го пееследват и накажат,защото се опитва да ни вкара в чужда война.

30

Augusto Pinochet

преди 1 година

МОЗЪЧЕН ИНВАЛИД - СВАЛЕНИЯ В ЧЕТВЪРТЪК МИГ29 И УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ КАЗАХА, ЧЕ Е БИЛ БЪЛГАРСКИ ПО СЕРИЕН НОМЕР - СТИГА ЛЪГАЛИ НАРОДА - ЗНАЕ СЕ И КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ ПУБЛИКУВА КОИ, КОЛКО, КАКВО ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ Е ПРЕДАЛ НА УКРАЙНА - ДАЛАВЕРИТЕ СА ВИ КАТО ФИКАЛИ В РЕКА - ВИНАГИ ИЗПЛУВАТ ЯВНО ВСИЧКИТЕ СТЕ ХОРА С ОГРАНИЧЕНИ УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ БЕЗ МИСЛОВНИ ПРОЦЕСИ, НЕУФАТНИ ЛЪЖЦИ.

29

До 16

преди 1 година

Ти българин ли си изобщо? Въобще нямаш и понятие, какви глупости си написал!!! Въобще даже не знаеш на чия земя стъпваш и за какъв се пишеш , че си!!! Нямаш и идея кой е проливал кръвта си за да можеш да пишеш изобщо на български...Просто недоумявам как за 30 години промиха мозъците на две поколения и създадоха пасмина от необразовани iдиоти но с претенции до небесата!!!

28

Анонимен

преди 1 година

раздадохме си и оръжието

27

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да ощетим? Защото през почивните дни подочухме, че над украинска територия са свалени изтребител МиГ-29 и щурмовак Су-25. Информиращите твърдят, че свалените военни самолети били български. Вярно ли е, г-н генерал?

26

българската АРМИЯ ?

преди 1 година

каква армия бе чоджум ? бг армията не съществува, откакто се сцапи комунизъмо ( УЖ ) . . ..

25

Истинският Някой

преди 1 година

Мен ме интересува, докога реално ще продължи тази жестока цензура? Вече така ще си бъде завинаги, или само докато в Америка изборите ги спечелят републиканците?

24

Аа не

преди 1 година

Ощетявате я и още как! Ощетявате и българския народ, всичките тия милиони българи, които всеки ден се борят, за да преживеят. Ощетявате ни с подкрепата за *** санкции на еврейския ЕС, с плащането на 5 звездни хотели на украинците, с влошаването на отношенията с най-близката велика сила. На път сте да ни вкарате във война, която не е наша и нямаме никакъв интерес там!

23

Анонимен

преди 1 година

Какво е купил тоя, че да го праща насам - натам??? 2 автомата не са купили. А снабдяването с оръжия на фашистите ни прави и нас фашисти. И всъщност в цялата статия изобщо непише какво всъщност ще подарят на фашистите? Цялата статия без тази информация е напълно безсмислена. Хайде напишете какво всъщност подарявате на тия фашисти КОНКРЕТНО И В ПРАВ ТЕКСТ???

22

аз

преди 1 година

Изпращате оръжие срещу братята-освободители, гадове мръсни! Двама-трима платени *** - тулуми в България вземат тези решения, но ще има Видов ден и за тях.

21

Анонимен

преди 1 година

Ние оръжие нямаме,можем да им дадем прашки и лъкове.Да ги предаде лично Боко,а не да се крие страхливо в зайчарника в Банкя.

20

Анонимен

преди 1 година

Всичко възможно с, което може да се убиват руските варвари ще бъде изпратено на братска Украйна.

19

Анонимен

преди 1 година

Снаряди, миномети и патрони са нужни на Украйна. Това и ще изпратим.

18

Анонимен

преди 1 година

единия та другия и въпроси отговори

17

Анонимен

преди 1 година

нема кво да носим бати

16

Анонимен

преди 1 година

с и д е двуместен то втория кво прави

15

Анонимен

преди 1 година

Това "пращане", "предоставяне" и т.н. евфемизми значи ПОДАРЯВАНЕ. Нищо не дължим на киевската хунта за да им подаряваме оръжие, което те ще продадат в Африка или близкия Изток с което ще си напълнят частните банкови сметки. След това ще купуваме прескъпо американско оръжие с цената на милиарди външен заем, на който даже не може да изплащаме лихвите. Тук пишат някакви *** простаци, чиито единствени финансови операции в живота е да си купят евтина дрога и долнопробен алкохол.

14

Анонимен

преди 1 година

трябва да сме солидарни- все пак и хамериканците са солидарни с нас - продават ни 4 пъти по скъп газ