15

Анонимен

преди 1 година

Тия диваци до кога ще се правят на мъже на гърба на жените. Изглежда, че в тази част на света жените са доста по умни от мъжете.

14

До 15

преди 1 година

Кенеди е убит от снайперист. При Арабската пролет, Майдана в Украйна, войната в Сирия, организирани от САЩ, също имаше снайперисти. Разбра ли сега каква е връзката?

13

Анонимен

преди 1 година

До До 10 Нерде Ямбол нерде Стамбул. Тука говорим за народно недоволство подавено от управляващите със снайперисти по покривите. В убийството на Кенеди къде виждаш масови демонстрации ,давени в кръв спомоща на снайперисти? Когато изпъpдиш нещо най-напред мисли какво пъpдиш. Или най-важното е да се пъpди срещу САЩ.

12

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Да вярваш на ислямец е все едно да вярваш на путинист. Ислямеца смята всички останали за по-низши същества и следователно няма нужда да се изпълняват обещания и спазват договори и му е позволено да лъже. Същото се отнася за путиниста. Да не забравяме че "ислямската република" е създадена от cъвецкия съюз и поддържана от путинисткия режим. И ще се разпаднат заедно.

11

До 10

преди 1 година

Снайперистите по покривите са специалитет на САЩ. Напимер с убийството на Кенеди. Майданът в Украйна, Арабската пролет.

10

До9

преди 1 година

Затова ли Покрайнината е без ток?

9

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 дни Иран поиска помощ от Русия за справяне с протестите. Вероятно това е съвет номер едно от Лубянка, да се направи някакъв маньовър за заблуда на протестиращите че те са победили. Така ще се поуспокои обществото и ще даде време на иранската репресивна машина да се окопити. Лично аз очаквах че съвета на Лубянка ще бъде както в Сирия и Украйна, да се разположат снайперисти по високите сгради за да разстрелват протестиращите. Явно дървените глави в Лубянка са разбрали че това не работи.

8

Бегунов

преди 1 година

Тавариши, нещо шахедите се изгубиха в украйна. Що така?

7

Анонимен

преди 1 година

Бързо да я пращат насам - и ще останем без политици.

6

Утопията Ислям

преди 1 година

Многобройните чернокожи роби закарани насилствено във Близкия изток да се бият срещу западноевропейците в течение на времето кожата им побеляла и проговорили на иврит и си основали Израел........................Панически бягащия при турците монголоиден кримски татарин да се скрие от Християните са днешните кюрди на Йоджалан..............Религията на Бермудския триъгълник Исляма значи се грижат за черната и монголоидната раса защо черните и монголоидите в исляма липсват,няма ги,Къде са не се знае

5

69или96

преди 1 година

Малко ми са моите дертове, та ще мисля и за тяхните

4

НЕ

преди 1 година

До 2 Напомням, че в християнството също има текстове за облеклото и покриването на косите, само че европейките и американките не ги спазват. В атеистичните бели държави какво има? Джендърство, аборти, феминизъм, разводи, наркомании.До 3 Иран е под всевъзможни санкции от десетилетия.

3

Анонимен

преди 1 година

Иран и диктатурата там са изпята песен. Гледат горките иранци БВП на глава от населението 10 пъти по-нисък и от на бедна България и си правят изводите как зверски ги експлоатират. Като при всяка диктатура. Скоро гражданска война.

2

До НЕ

преди 1 година

Умно, ДА! От забрадките зависи естествено....

1

НЕ

преди 1 година

Днес премахват забрадките, а утре ще станат леки жени, и ще правят аборти.