7

Анонимен

преди 1 година

Съседна Украйна тъне в мрак и студ, а мамалигарите харчат ток за коледно осветление, вместо да пренасочат част от мощностите си за украинците.

6

Истина

преди 1 година

в Бургас когато и да бастисат кмета винаги е късно! Да не кажа че всички шефове в кметството също са некадърници с голямо самочувствие и никакво покритие, и те незабавно трябва да си ходят и да ги разследват за злоупотреба с влияние! Общинския съвет също!

5

Анонимен

преди 1 година

В Букурещ се радват на най-голямата завеса, защото още не са вдянали замисъла на автора. Не било завеса, а най- ми било нова Берлинска стена, енергийно и икономически разделящя Европа. Акушерката нас призовава да реагираме срещу пиндостанското изкривяване на принципите на конкуренцията.

4

Кмет-далавераджия

преди 1 година

В Бургас най добрият град за живеене украсата е по хубава!

3

Анонимен

преди 1 година

До 6, то това че в Европа "не достигал ток" е абсолютна руска партенка, и поредната дезинформация, идваща от кремълските тpoлове... Само Франция има няколко десетки действащи АЕЦ, смяташ ли че с нещо е зависима от Русия, за да има ток??? Когато руски тpoл ти каже колко е часа, ти гледай слънцето...

2

Анонимен

преди 1 година

А те в Букурещ, не са ли солидарни с Украина и ЕС .. да пестят ток, осветление на коледни украси.. и подобни призиви

1

Анонимен

преди 1 година

Явно там си нямат селска даскалица за кмет, а някой който умее да зарадва хората. Те пратиха в затвора корумпираните хора от властта и започнаха да дърпат напред.