22

Мара

преди 1 година

Не е луда Лили че пее ами са луди тези дето я слушат. Извън България няма нито един почитател. Едно време пееше псалми за БКП. После взе да пее химни във възхвала на Бойко. Как може тя да пее за любов като никога не е обичала в живота си? Тя е един егоистичен екскремент от Кубрат и това е.

21

Анонимна

преди 1 година

На концерта нямаше нито едно свободно място! Мисля, че е достатъчно доказателство за това, колко много хора от всички възрасти я обичат и ценят музиката й и всичко, което е създала!

20

Анонимен

преди 1 година

Лили, браво, невероятна си, но не мислиш ли , че е време вече

19

Ралица

преди 1 година

ПОЖЕЛАВАМ И УСПЕХЗДРАВЕ ЕНЕРГИЯ СИЛА БЛАГОПОЛУЧИЕ

18

Анонимен

преди 1 година

Легенда. Обожаю, Супер! Сколько энергии. Так не может ни кто. Браво Лили!

17

Сандо

преди 1 година

браво на Лили Иванова! Едиснвената българска певица която е радвала 17 поколения!

16

Роза

преди 1 година

Лили притежава завиден хъс за пеене и успехи,но песните и се харесват най-вече на възрастните слушатели.Сред новите и песни не виждам много успешни.Може би и тя ,и феновете и си живеят със спомените за това,каква певица е била някога!

15

Анонимен

преди 1 година

Лили Иванова дари средства за възстановяване на изгорелия детски отдел на библиотеката в Кубрат. А в нашия град в езиковата гимназия изхвърлят книги класика от библиотеката на училището. Директорът беше кандидат за депутат от ГЕРБ два пъти, млад историк. каквото и да се говори за Лили Иванова, покрай нея печелят стотици хора, тя не разчита на подаяния и клюки. Ако не беше глуппостттта на Митко Щерев, младите щяха да чуват и стари прекрасни песни.

14

Ади

преди 1 година

Tва зомби през 3 месеца прави последен концерт! Няма ли институции за диментирали нафталини?!

13

Анонимен

преди 1 година

Тая кога ще има бенефис?

12

Джорджева

преди 1 година

Комунизма още не си е отишъл от България, когато комунистически певици пълнят залите .

11

леле

преди 1 година

верно ли бе ?! ах колко жалко :)

10

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, нормално е, все пак всички градове в които е пяла има много пенсионери. Когато публиката ти е на 90+, ясно е че ще изглежда почти момиче. :)Не се усеща вече, че от години става за смях, ама пуста алчност, пък и нали няма семейство, та като се пенсионира ще се чуди какво да прави по цял ден.

9

Анонимен

преди 1 година

Като видя какви халтураджии се изявяват като водещи, артисти, режисьори и даже ги /се пишат стожери на културата, ами честно казано Лили Иванова ми е по драга

8

Афеврим

преди 1 година

Ей,хора! Помнете ми думата! Когато Лилито си отиде от този свят,всички българи по света ще и купуват песните за долари и евро.Ние не осъзнаваме какво губим докато го имаме! Помненете ми думите.За правата над албумите на Лили Иванова ще се водят дела със десителетия! Първите и грамофонни плочи ще струват един апартамент в София!

7

Тошо

преди 1 година

Браво Лили! Ти доказваш, че ако човек обича което прави, го може по-всяко време и на всяко място!Дано повече хора разберат, това твое изкуство и култура на мноооого високо ниво!Не си струва да те сравнявам с други! Всеки е уникален сам по-себе си!

6

Анонимен

преди 1 година

През 2365-та година ще се случат две много важни събития в историята на човечеството. Първото е че за пръв път ще се осъществи телепортация на човек и второто е, че Лили Иванова ще издаде нов албум след 20 годишно прекъсване.

5

(-_-)

преди 1 година

Абе човек трябва да има някакво достойнство и да се оттегли навреме.. Тоя бабишкер доказва обратното

4

Герантий

преди 1 година

Типичен пример на старческа амнезия - мисли си, че е тийнейджърка.докога бе алчна дъртуша?!?

3

Пена

преди 1 година

успехите на Лили Иванова показват че от поне 50 години България е в застой и нищо ново не се случва. населението намалява защото намалява жизнения стандарт.