29

нашите роби

преди 1 година

съчувстват на руските роби ! Колко трогателно !

28

сега

преди 1 година

Украйна е без ток, догодина Москва ще е без хляб

27

Анонимен

преди 1 година

Ще остане в историята като тридесетгодишната война за Донбас. На края Путин умира от старост и сключват мирен договор. Донбас и Крим остават за руснаците.

26

Здрав ъс

преди 1 година

Голям садист е Путин - можеше да свърши войната за седмица, но за назидание на Европейците ще я влачи десетилетия за да им причини максимални икономическите щети! И колкото повече се репчат и ангажират с Украйна, по-голямо ще е унижението при приемането на руските претенции! Нооо, на който му е къс ума,.. да му е здрав ъ3ъ!

25

Анонимен

преди 1 година

Тия така и не разбраха, че Путин си умира от кеф от всяка нова порция санкции, защото те вредят повече на Европа отколкото на Русия! При положение, че Русия вече нищо не купува от Запада, то няма нужда и да му продава нещо в западна валута! Всички суровини, които Европа е купувала евтино от Русия, сега ще ги купува на тройна цена от другия край на света, ..което прави Европа неконкурентен, фалиращ производител. Скоро!

24

Анонимен

преди 1 година

Тез гюлета много точни,нали вече нямат ракети,сигурно с гюлета ги стрелят.

23

Анонимен

преди 1 година

Почват експерименти. Кой, как и със какво може да изкара зимата като няма храна, ток, дърва. А пък които не може?....

22

Анонимен

преди 1 година

ЕМИ КАТО ПЪРВОБИТНИТЕ! - ЩЕ ПОДЪРЖАТ ОГЪНЯ ВЪВ ПЕЩЕРИТЕ. ДОДЕК ИМА ЖИВИ.

21

Смях

преди 1 година

Ееее, човек трябва да се жертва за евроатлантическите ценности. Докато в САЩ вече палят елхите и украсяват улиците с лампички.

20

Анонимен

преди 1 година

Браво поздравления за г-н Путин така желаната декомунизация от наркомана в Киев върви на пълни обороти.Енергийната инфреструктура строена от лошите комунисти трябва да бъде унищожена на 97%

19

Анонимен

преди 1 година

До абе 7 А бе, червен чогун, има ли значение дали са 2000 или 200 ядрени ракети. Ако се взривът 150 ядрени заряда по 1 мегатон, ше унищожат почти всичко на земята. Писно ми от великата ви Русия. Пропаднала, оскотяла и варварска държава е тази ваша великая. Стига вече с напобедимата им арвия от мародери, изнасилвачи, затворници и алкохолици.

18

до 3

преди 1 година

НАТО няма достатъчно запаси от памперси,че да навлезе в Украйна. При тях сега е важно да си подсигурят мотострелковаците с камуфлажни рокли и сутиени.

17

Анонимен

преди 1 година

Време е хохлите да изритат наркомана. Вече всички разбраха, че цялата работа е заради него

16

Киро Канадеца

преди 1 година

От всичко описано става ясно, че руснаците успяват и вървят към пълен успех, а превратаджиите *** рани и реват

15

Дядо Николай

преди 1 година

Много спешно Светия Синод трябва да помогне на братския украински народ със свещи !

14

Анонимен

преди 1 година

до 17 - може и да свършат? - но другите ядрени държави Китай, Иран, Корея ще довършат започнатото от Путин. Пълна ликвидация на нацистките от"р" епки.

13

Анонимен

преди 1 година

А, те тия руски ракети нали бяха свършили още август месец бре, краварчета? К'во стана?Извън темата: Алоооу, вие от сайта, 3 дни не можете да преодолеете хакерската атака върху системата ви за оценяване на коментарите. Велики сте! Муахахаха...

12

Анонимен

преди 1 година

Скоро и в Европа ще се готвим за живот без ток (ние и децата ни)... Важно е да раздаваме помощи и оръжия на украинците, които идват с джиповете си по безплатните хотели, които ние им уредихме !!!

11

Факт

преди 1 година

8 години народа на Донбас умираше от укрйнски ракети и снаряди без ток и вода.Ако запада беше спрял този геноцидът сега война нямаше да има.

10

Анонимен

преди 1 година

жалък народ са уркуте, за 31 години отблизо 50 милиона се сринаха на 38. От държава с нулев дълг 91ва до февруари 22 ра е с 80 илиарда долара дългове. от държава наследила най доброто от СССР стана държава на хранилка разделена от 4, 5 олигарси