7

Анонимен

преди 1 година

Знаем,че няма още от юни.А вас пък никой не ви иска на втори мандат...

6

Анонимен

преди 1 година

Добре, де, това го слушаме от месеци, айде измъдрете нова опорка. Няма да подкрепите тяхното, ама те трябвало да подкрепят вашето. Ей, верно сте безмозъчни, не е само Киро. Днес Терзийски слушам при Любо Огнянов, човекът го пита нещо, Йорданчо си декламира опорките с тон на ученик на поправителна сесия. Не знам за какво го канят.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези смешници поединично декламират клетвата: "няма да подкрепим...". Защо не направят едно целокупно заклинание, на площада, пред НС! Изглежда един по един се явяват за хонрар пред спонсора!

4

Анонимен

преди 1 година

Че защо са им точно тез машини тогава да гласуват на ксерокс като сканират на всеки гласоподавател бюлетината,като са пожелали да се явят на избори и изпращат на един и същи адрес на ЦИК,която е обществена организация и тя е която ще определя кои са в съответствие на самото общество,а не на някакви власти който при Конституция се опитват постоянно по някакъв начин да се извъртат и променят Конституцията заради заемани длъжности от тях и техни подставени облагодетелстващи се лица нямащи капацитет

3

пасарела

преди 1 година

Вярно , че си "рибарски " !!

2

Нане

преди 1 година

Изчезвайте всичките прошляци... ===)))

1

този опулен, като

преди 1 година

кокорчо, копи пейст на поведение и физиономии, потрес и отвращение!