117

Анонимен

преди 1 година

Тоя , Бате , нито Конституция спазваше , нито правила и закони , докара България , до НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА .... , и пак иска власт !

116

Анонимен

преди 1 година

Защо давате на ''тоя'' трибуна , какъв е той ?

115

dd

преди 1 година

Бойко Борисов премиер !

114

прилика

преди 1 година

Няма значение дали си прочел само Винету или си завършил курсове за фърчила в сащ.Когато си пропуснал първите 7 г и не си възпитан,нямаш душевност и презираш другите,а сам се считаш за най-велик бозайник...

113

Запад на САМОТАТА

преди 1 година

Смелият червен мафиот член на БКП като вътрешнопартиен червен десидент от фракцията на марксистите Сталин и Берия ли е или от фракцията на марксистите Енвер Ходжа и Абдулах Йоджалан но на червената ужбългария Бойко М. Борисов най му отива вътрешно десидентски във БКП от селомикренската фракция Червени камери на марксиста Пол Пот...червените деграданти от човеци в мумунистанци от сатанинската църква на БКП от ицестойчково още зяпат с отворена уста от учудване че ортакзападсатаната Не ги ще

112

Анонимен

преди 1 година

Къде ще го предлагате този кабинет,бе в затвора ли???

111

...

преди 1 година

Усложливо е забравил Баце това, което не му е приятно да помни.И тук не оставайте с погрешно впечатление, че Gemcorp не е далавера, напротив! Gemcorp е брутална далавера, която Слава Богу не мина, просто защото Киро и Асен не са много умни."Afera" - "АТАНАС БОСТАНДЖИЕВ ОТ GEMCORP ОТ ЕВТИНОТО САКО В БУРГАС ДО ПОЛОВИН МИЛИАРД ПАУНДА. ЗАБРАВИ ЛИ БОЙКО, ЧЕ Е ДАВАЛ ЛИЧНИЯ СИ ТЕЛЕФОН НА БОСТАНДЖИЕВ, ИЛИ ПЪК КИРО ЗА ВЕЧЕРИ НА МАРИНАТА В СОЗОПОЛ"

110

...

преди 1 година

Тук е любопитно да се спомене, че именно около приватизацията на Булгартабак Атанас Бостанджиев неколкократно провежда лични разговори с тогавашния премиер Бойко Борисов. В последният дори му дава личният си номер с думите: Може да ми звънкаш по всяко време.Интересно е, че Борисов днес като че ли не помни тези свои срещи, докато шумно крещи: Вижте аферата Gemcorp!Усложливо е забравил Баце това, което не му е приятно да помни.И тук не оставайте с погрешно впечатление, че Gemcorp не е д

109

Анонимен

преди 1 година

На мегдана в селото така ли сочите с палец ?

108

Анонимен

преди 1 година

Експертен кабинет с глава на кабинет "Чекмедже паша". В какво му е "експертността"?

107

Смешно

преди 1 година

Днес при Жоро Любенов Л.Дилов каза, че скамейката с експерти на герб била най- дълга! Но ние всички знаем експерти по какво са те,нали?!!

106

Истукан

преди 1 година

Изобщо ще бъде ли гласувано това правителсво или ГЕРБ ще върнат мандата както винаги, без да се гласува правителсвото им? Да си се опитал да съставиш правителство е да отиде в парламента за одобрение. Върнат ли мандата без гласуване в парламента, са пълни *** както винаги.

105

Анонимен

преди 1 година

"Това информирах председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен" -- нов тренд в световната журналистика -- гледах видео на американско журналистче, което цитираше фон дер лайен като имитираше гласа й, акцента и мимиките и обясни, че тя имала две или три мозъчни клетки в главата си.

104

Анонимен

преди 1 година

Една руска ракета е ударила днес.бг и сега не може да се слагат плюсове и минуси.

103

Анонимен

преди 1 година

"кабинет, който да ускори работата по приемането на всички закони по Плана за възстановяване и устойчивост." -- тоест дъртият български предател иска да официализира със закони деградирането на българската икономика и общество, които стоят в основата на този план.

102

Анонимен

преди 1 година

Дърт български предател, изтрил законите, по които трябваше вече да е в затвора.

101

vutkata

преди 1 година

И ДА БЪДАТ СЪДЕНИ !!!!!!!! МРЪСНИ ГАДОВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 __ САМО ЕДНА ПОПРАВКА ЗА НАЛЯГАНЕТО - НАЛЯГАНЕТО ИМА САМО "нормална съставяща", ТОЕСТ НЯМА ТАНГЕЦИАЛНА ТАКАВА - ИЛИ СИЛАТА ОТ НАЛЯГАНЕТО Е ОРИЕНТИРАНА ВИНАГИ ПО НОРМАЛАТА (ГРАДИЕНТЪТ) НА ПОВЪРХНОСТТА. ТОВА Е Т.НАР. ПАРАДОКС НА ПАСКАЛ И ВАЖИ ЗА ИДЕАЛНИ ТЕЧНОСТИ И ГАЗОВЕ.

99

Анонимен

преди 1 година

Налягане наричаме отношението на силата към площта на повърхнината, налягането е физична величина, характеризираща големината на натиска (нормалната съставяща на силата), който действа върху единица площ. Тапата на шампанското се изстрелва точно под такова налягане, а капака на тенждерата с вода , при нагряване подскача, но ти никога не разбра колко е голямо налягането и че съда ще се пръсне или не искаше да разбереш и за да спасиш кожата си, потопи държавата!

98

Анонимен

преди 1 година

Звучи като виц, герб /калинките/ и експертно правителство. Еднокнижника няма няма реална представа какъв трябва да е един експерт. Техните дето ги назначиха тук там, започват да звънят на хиляда и сто телефона за да могат да свършат работа, т.е. някой друг да им свърши работата, а те да си напишат името и да се подпишат. С такава експертност България заби дъното.