22

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКакъв ред е вкарал Бойко? Неговата банда, уби хората на другата банда, ограби ги всичките и всичко затихна, след това и обикновените хора и бизнесмени намачкаха, партиите също, а държавата беше разграбвана и ограбвана.

21

Анонимен

преди 1 година

Не,до тук ни докара Киро и тpoлската му фабрика където лъжи и манипулации разпространяват.Наемат чужденци и пишат против България.

20

Анонимен

преди 1 година

Кви са тея тpoлове където само ни плюят родината?!Не може да са български граждани това!Абсурд!

19

Анонимен

преди 1 година

До 27:Откажи наркотиците!Не сме "просъветска зона"!СССР не съществува от 1991 г.Ето заради такива като теб няма да ни вземат...Говорите и пишете халюцинации!А отделно България никога не е била в СССР!

18

Анонимен

преди 1 година

Холандците са откровени - просъветска зона не им трябва на европейците.

17

Анонимен

преди 1 година

До 20:Не е Бойко.Преди Бойко се стреляха по улиците и той вкара ред.Виновни сте вие с Кирчо където,за да имате политическа изгода разпространявате лъжи,манипулации и измислици!Дайте доказателства в подкрепа на голите ви думи.Нямате нали?!Ние пък виждаме как е...преди Бойко се стреляха,после спряха,сега пак има престъпност и даже в коментарите пишат реклами на Хитлер и наркотици.

16

Анонимен

преди 1 година

Интригите и мачкането на партии, следенето на хора, рекета, ги въведе Бойко , едни партии смаза, а други разби!

15

Адмирации

преди 1 година

Референдум за излизане от НАТО и ЕС, после като излезем от тези опасни за България нацистки съюзи, ще направим кордон за свободно преминаване на бежанци към Западно-джендаррския съюз. След това референдум за пресъединяване на България към Руската Федерация, защото иначе Турция ще ни лапне.

14

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия не е права.Там има много наркотици и проституция.Имат икономически интерес да резнат България.

13

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоТи не разбираш ли, че именно Бойко и ГЕРБ унищожиха всичко в България??????????? Пожелавам да ти се случи това, което се случи на други хора и цели семейства и родове, които бяха убити през неговото управление и ощавени, а държавата разкостена от чужденци, наши хора-марионетки на чужденци, като ЦЦ и наши бандити!

12

Анонимен

преди 1 година

Да благодарят на Кирчо и неговите тpoлове,които се скъсаха да говорят против България,българите,полицаите и политиците без да имат никакви факти в подкрепа.

11

Анонимен

преди 1 година

Нашите "политици" много искат да се похвалят с нещо дето идва от вън - дали Шенген, дали Еврозоната...и все не им се получава, но и през ум не им минава, че проблема си е в нас, не правим реформи, живеем си в блато, крадем от себе си.. и така им изнася, понеже манталитета им е феодален. Добре че ни отрязаха, иначе щеше да едно перчене колко много са направили за материала. Нищо не са направили!

10

Анонимен

преди 1 година

До СоциаглиcтЕврофондовете не са даром, България внася вноски в ЕС, а държавата ни е редовно обирана по различни начини от чужди фирми, а субсидиите са дискриминиращи, за едни държави едни, а за други, по-високи.

9

дреме

преди 1 година

ми, за шенгенските идиотщини, пускайте ги мигрантите да върлуват в Холандия.

8

Анонимен

преди 1 година

Не избирайте никой да управлява за известно време, никой, никой, дори Янев и Радев, които не са партийци, още по-малко пък останалите , сложете някой напълно неутрален и направете така, че да заглушите всякакви лъчения... ако ви разрешат , разбира се, хахахаааа!

7

Вин

преди 1 година

Хептен скептици ще станат, когато върнат визовото пътуване и ни изпратят обратно гастарбайтерите!

6

Социаглиcт

преди 1 година

Ха ха ха, евроскептиците сте вие, любителите на Путин и Решетников ама това не ви пречи да се редите на опашка за Евро фондове, лукава червeна лиcицa.

5

Анонимен

преди 1 година

Не избирайте никой да управлява за известно време, никой, никой!

4

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами то именно евроскептиците я провокираха да го направи, въпреки че "евроскептици" е много меко казано за пропутински партии като *** и БКП-БСП, към тях се присъединиха и всички които оплюха България по безобразен начин само и само за да се докопат до Властта, а в опита си да разбият ГЕРБ разбиха държавата и ни върнаха там откъдето тръгнахме с комунистическите милиционери, като рашкоФ и тяхното правосъдие ... и всичко това започна под юмрука на фигуранта ... !!!

3

Анонимен

преди 1 година

След като всички ги пуснаха в Шенген, а само вас не ви пуснаха, не мислите ли, че проблема е у вас и феодалната държава, която сте си направили? Много ви е удобно така да има пирамиди фараони и да гласувате на ксерокс, ама просто не върви в демократична Европа.