49

Фен

преди 1 година

Да слагат постоянни полицейски пътрили

48

Дедо

преди 1 година

Общество е много болно. Много неща са грях. Водещи неща са огромни мускули с химия,фитнеси, бради, татуировки,наркотици,агресия,силиконов, джуки, мощни автомобили,хазарт, пари,телефони,алкохол,побоища и т.н. Всичко това трябва тотално да се забрани.

47

Съвет от дядо

преди 1 година

Да се въведе евтаназия за не лечимо болни , които изпитват непоносимо болка.

46

Анонимен

преди 1 година

Депресията е причина за самоубийство. А кое е причината за депресията, може да се разсъждава дълго. Лични проблеми, тежко заболяване, загуба на близък, на любов, наследственост, алкохол, наркотици и да не забраваме, че ковид инфекцията води след оздравяването до тежки депресии, защото вирусът уврежда определени мозъчни структури. Така че очаквайте все повече самоубийства.

45

Анонимен

преди 1 година

Самоубийство е грях. Но това е избора на човека във физическото му съзнание и душата чиито живот си е избрала. Вие,няма как да знаете духовните причини,всеки има карма и път,така че не се бъркайте особено хора които нямат представа от езотерични духовност прераждания не четат и 6а на ниско ниво на осъзнатост,защото иначе щяха да знаят че смърт няма,само тялото умира,човека е жив и вижда чева,но е в друго измерение-духовно виш свят разумен откъдето всъщност идвате всички и т.н. :)

44

Gre

преди 1 година

Ако се беше обърнал към Бог, Бог щеше да го спаси.Най големият грях наследство от социализма е безверието.

43

Ддд

преди 1 година

Америка за България ,изпълнява плана за унищожаване .

42

Екатерина

преди 1 година

Явно от хубав живот са скочили. Няма кой да помогне и да обърне внимание че всички се отчайват ,депресират ,не намират смисъл в живота и скачат. Нещо трябва да се направи и да е мотивиращо и положително.

41

Анонимен

преди 1 година

до 49 Да сложим и ние мрежа на Аспарухов мост за няколко стотин хиляди лева, само заради самоубийците? Че той като реши да се самоубива, ще отиде на покрива на блока си, ще се хвърли с главата надолу от 15-я етаж и е същият ефекта.

40

Дедо

преди 1 година

Моста е над варненското езеро , а не над морето бе папуази такива.

39

но някой

преди 1 година

"Ако всички римляни и шматка българи се изнесат България ще стане рай." --- Наивник! Българин не е Етнос, а Диагноза! Дерзай!!! -))))

38

Варналиев

преди 1 година

На първия мост над Босфора в Истанбул сложили мрежи и забранили пешеходното движение. Така решили проблема със самоубийците. Потника, като се събуди от пиянска дрямка да разпореди слагането на мрежи на моста. Иначе е гадно, един мой набор преди 13 години скочи от там. Готин човек, но бил притиснат от обстоятелствата. Ако беше брат'чед, нямаше да скочи.

37

Анонимен

преди 1 година

Почти сигурно, че става дума за комар, както безконтролно се рекламира навсякъде в държавата.

36

до 45

преди 1 година

Колко си заблуден бате. Тези дето трябва да си ходят са в парламента. Но са успели да ти промия мозъка през телевизора

35

Някой

преди 1 година

До шматка българин. Ако всички римляни и шматка българи се изнесат и пренасочат към себеподобните си България ще стане рай.

34

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

33

Някой към 30

преди 1 година

Може би разликата е тази, че ние градим и ценим и развиваме и въртим света, а римляните им е все тая.Римляните само вземат и се развъждат-още не са станали хора. За съждение от както напъплиха и ги защитиха със закони предават и облъчват със мизерията си и разрухата си като вируси и ***.

32

?

преди 1 година

Колко човека още трябва да скочат, за да се сети някой кух чиновник, че трябва да обезопаси моста? Или какво, заплатата си тече, нали не засяга мен, ...

31

Анонимен

преди 1 година

до 37 Точно това щях да му кажа на тоя преди да скочи! Щях да му го изкрещя и да му кажа: "Толкова ли си слаб вееее? Римлянинът няма къща, рови по кофите и не се самоубива, а на теб какво ти е бе? Даже имаш кола. Щом имаш кола значи не си на ръба на оцеляването, душицеее лабилнаааа."

30

Хайрула

преди 1 година

Хората се овълчиха. Човек за човека е враг. Само пари и материални неща са им в главата. Аз с такива хора гледам да не общувам, а ако съм го правил досега, да ги изключвам един по един. Защото то хубаво човек да се стреми към нещо, но не на всяка цена и да не го поставя на пиедестал. Помагайте си, не се състезавайте в този живот. Вижте в Индия. Едни *** и по един черпак храна на калпак, а са все усмихнати. У нас обаче всеки гледа по-богатите и завижда, а не вижда по света колко бедни хора има.