96

Анонимен

преди 1 година

Аз и комшията се споразумяхме да сложим таван на ракията в магазина. Изгониха ни...

95

СМЕХ...

преди 1 година

Аз можем да карам колата и на паток., щото джанковицата ми е СУПЕР-98.....

94

Анонимен

преди 1 година

Бразилците отдавна карат коли на спирт.Защо и ние да не караме такива?Сядаш значи правиш препек и караш.

93

НАРКОБРАТВЕЖИ

преди 1 година

КОЙ ВИ НАДУВА ШУШОНИТЕ ЗА ПОБЕДА И УНИЩОЖАВАНЕ НА РУСКАТА ИКОНОМИКА, БЕ КОЙ??????ШАНТАЖИРАТ ВИ ОЩЕ ОТ МОМЕНТА В КОЙТО ВИ НАКАРАХА ДА СЕ ПОДИГРАЕТЕ С МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ. ЩАНТАЖИРАТ ВИ И СЕГА С НЯКАКВА ФИКС ИДЕЯ ЗА ПОБЕДА..ШАНТАЖИРАТ ВИ ДА ВОЮВАТЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА РУСИЯ ,А НЕ ЗАРАДИ ВАС !!!!!! АНГЛОСАКСОНСКАТА ДОКТРИНА Е : "ДА НАМЕРИШ *** , КОЙТО ДА ОСЪЩЕСТВИ ИНТЕРЕСИТЕ ТИ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА" ! Е ,НАМЕРИХА ВИ..

92

Кори

преди 1 година

До Анонимен 119 Държавата Украйна е на 1000 години; държавата РФ е на 30. А държава "Русия" не съществува в международния правов свят.

91

Анонимен

преди 1 година

Украйна - нова държава - ще унищожава Русия - стара държава ? - която успява да заличи и древната българска история по тези земи .... Явно, разчита на САЩ, световния регулатор

90

Кори

преди 1 година

Държавата е това което произвежда. Москва нищо не произвежда. Стопанството на Москва не е национално стопанство. Могат да правят с нея каквото си искат!

89

Говедо

преди 1 година

Относно цените ,Г-7 може само да определи цените ,на които РФ НЯМА да им продава петрол!Всичко останало е бизнес!

88

неверник

преди 1 година

Едва ли. Водката ще се продава защото има ценители. Арабските страни петрол произвеждат,но водка не! Когато арабите почнат да подбиват цените и на водката тогава руската икономика ще потъне като руска парна ютия!

87

Анонимен

преди 1 година

Тези цъфнаха и вързаха в собствен сос, тръгнали за руската икономика да вещаят. Вън, нещастни ***!

86

Анонимен

преди 1 година

То бива тъпотия, ама тоя се уля. Много низкочели се взеха на сериозно. Да гледат физическите си потребности, умствените им липсват.

85

Тодор Живков

преди 1 година

Унижението за Путин е огромно, защото Руската федерация анексира незаконно украински земи, от които руската армия избяга панически, макар да беше обещала завинаги да остане там.

84

Анонимен

преди 1 година

Още един почерпен с гъбите дето пуши нашмъркания..... Щяла да бъде унищожена..... смехурко е тоя. Кьоравия ЕС не е целия свят!

83

Анонимен

преди 1 година

Това е една малка буква една много малка нищо не значеща буква буквичка..

82

а

преди 1 година

Не таванът а пазарната цена трябва да бъде свалена до 20 долара за барел колкото струва добива.

81

Да ама не

преди 1 година

До а: Европа няма "огромни запаси от петрол". От газ има все пак, но не чак толкова, че да може да си задоволи потребностите. И ние имаме някакво находище на газ близо до Варна. Не е голямо а защо не се използва не е известно.

80

а

преди 1 година

Европа като другите континенти има собствени огромни запаси от петрол и газ и може да ги добива.

79

Поредната глупост

преди 1 година

Поредната г'лупост от Киев. Русия пренасочва износа на енергоносители на изток. Китай вече внася от Русия толкова нефт, колкото и от Саудитска Арабия. А ЕС, ако не купуват по пазарни цени, няма и да получат. Да се оправят както знаят.

78

а

преди 1 година

Запада изкуствено държи суровините скъпи и така русия и иран имат пари.

77

а

преди 1 година

Цитираното м2 нарастване е конкретно за сащ и година преди войната, има времеви интервал до инфлационния ефект https://longtermtrends.net/m2-money-supply-vs-inflation/. ес ук япония индия също.