69

Тон

преди 1 година

До тук какво решиха за нас, народът. 1.Да не каним руския посланик. 2. Да дадем оръжие. 3. Да приемем еврото. 4.Да върнем хартиена та бюлетина и сега 5.Премахване на паметниците на комонизма и нищо за облекчаване живота на хората. За тези продажници линч и на сметището! Те не работят за наши, но за чужди!

68

Анонимен

преди 1 година

Той пак си е приятел с Рюте той вас не иска ако Петков е премиер ще ни приемат Шенген с вас не

67

Анонимен

преди 1 година

Анти-Българка.

66

Кметът

преди 1 година

Кате,скрий се,че много си излагаш.

65

Професионалист

преди 1 година

За 12г.управление Боко ни изкара от Шенген,а вие решихте,че някой друг е виновен.С хартиената бюлетина народа бед да гласува за него той пак ще е победител.БОЖЕ,пази България!

64

Никога герб дпс бсп

преди 1 година

Вие гоните Петков защото сте корумпирани.

63

Бонго Бонго

преди 1 година

Той е приятел на лена парапета и на Радев

62

Герги

преди 1 година

До Анонимен Никой не ги е карал насила с рях да се коалират бе. Сега и за това ли някой друг им е виновен ? Някой друг им избра партньорите, някой друг им *** в гащите.

61

Анонимен

преди 1 година

Така е.Кирчо е виновен с все тpoловете му където разпространяват неверни слухове и се разхождат да говорят против България пред чужденците!После чужденците му пригласят.

60

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Кирил Петков спря България за Шенген!

59

В истината в очите

преди 1 година

Не ни пускат в Шенген заради корумпираните Гешев и Борисов и тяхната частна полиция!

58

Анонимен

преди 1 година

Захариева , къса парите за оградата , СЪЩО И ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И СВЛАЧИЩАТА , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ , И КОРУПЦИЯТА ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ? МЕРСИ !

57

Анонимен

преди 1 година

Предишната коалиция беше с два троянски коня вътре, единия се разкри при бутане на правителството заради Капитан Андреево, а другия се разкри сега при хартиената коалиция. Това е причината предишното правителство да не успее да направи жизнено важните за България реформи.

56

Анонимен

преди 1 година

Много е нагла, от Шенген ни отрязаха по времето на ГЕРБ, защото няма съдебна реформа, а частна митница през която минава какво ли не, и руски анклави Росенец. Без промяна и от ЕС ще ни изхвърлят, ще живеем добре като Беларус и Молдова в руския мир, а държавата ще е от два милиона души най-много, защото другото ще е избягало на запад.

55

Анонимен

преди 1 година

62, Петков не е спирал никакви планове по ЕС, точно обратното- ПП започнаха да разкриват далаверите на ГЕРБ на Кап. Андреево. Затова Герб внесоха вот на недоверие към ПП и ги обвиниха в некадърност и други клевети. Свалиха Кирил Петков, за да се настани пак Борисов и да се спаси от затвора. И да сме пак руска губерния.

54

Анонимен

преди 1 година

А туй то.Черепът и Василев са препъникамъка.А Бойко к'ви ги къдреше,че се остави да го свалят.

53

Анонимен

преди 1 година

43 Бойко Борисов не е на власт от близо 2 години. Отговорност за решението на Нидерландия, а и на други страни от ЕС, които спряха България за Шенген е само на ПП, които спряха плана и блокирана работата на парламента. Както и забавянето на санане на първия мандат на, от страна на Радев.

52

Андрешко

преди 1 година

ти пък кога си вървяла по улицата че да те е спирал някой пак говориш бълвания

51

Анонимен

преди 1 година

*** той го убеди, за това да не ни допуснат.С лъжа дойдоха, цял мандат лъжи , че и в Европа лъжи. Е какво да е като потаряш едни и същи лъжи пред света толкова дълго.

50

Анонимен

преди 1 година

56 ГЕРБ беше подготвил България за Шенген. Европейските членки единодушно подкрепиха това предложение на ЕК, имахме подкрепата на ХДС, на Меркел. Направена бе първата крачка, с влизането на България в Европейския банков съюз. Българските банки издържаха тестовете. Тогава, уплашени че няма да могат да оперират с мръсни руски пари, червените ни мутри, като черепа, Ц.Василев...извършиха преврата и спряха фсичко това. Киро просто работи за американските интереси, а те са слаб финансово ЕС и за себе