69

Аноним

преди 1 година

Служебни назначени чашковци с 12 тоалетни вече 2 години управляват и ето ти резултат умират български полицаи не ни приемат в Шенген

68

Клошар

преди 1 година

Твоя началник, за повече от 20 месеца с неговите миризливи проекти мамата ни разката. Да Ви е честито. И за да няма повече пострадали полицаи вдигайте савака пък квото ще да става.

67

Анонимен

преди 1 година

Изключително обидна е и водената от вас кадрова политика /т.е. липсата на такава/. Измислени конкурси, с измислени кандидати. Навън това се вижда и сега жънем последствията.

66

Алек

преди 1 година

Гадни смотани Нидерланци!

65

Анонимен

преди 1 година

Това не е държава какъв шенген.Ние българите сме в Шенген,останалите са в бг.

64

Анонимен

преди 1 година

Атлантиците НИ , Паси-тУ и Плевнята , на кВо мнение са ?

63

Анонимен

преди 1 година

Г-н Премиер , поправете човека от Нидерландия , не с/у 50 евра , а с/у 20 евра може да се премине границата ни .

62

Анонимен

преди 1 година

виновни са българите че търпят корупция и организирана престъпност. фактически, това им е начин на живот

61

Анонимен

преди 1 година

Защо ли си мисля , че Путин е виновен ,... А ?

60

до ЕС

преди 1 година

Ние от Бг , си искаме *** , не разбрахте ли !

59

Анонимен

преди 1 година

Всичко е ЯС-НО , герб и Валери СимОнов да дават обяснения от сградата на бай Ставри !

58

Анонимен

преди 1 година

''Усилия'' , ама за какво , за още по-голяма КОРУПЦИЯ ли ?Ние не заслужаваме да се ДОБЛИЖАВАМЕ до европейските граници , ...кЪв Шенген кви 5 леА!

57

Шенген

преди 1 година

Точно този е дето рева баш на Австрийския при проверката на гранницата?

56

Аноним

преди 1 година

Кои усилия служебният полицаите умиратднес тук и сега по твое време на служебните на подмяната Европа вижда че България се е върнала 80 год назад

55

Hoh

преди 1 година

Хехе едно адвокатче с наднормено тегло, дето от вчера го направиха министър и камуфлажните дрехи му стоят все едно ще ходи да коли прасе в Тръстеник, се заканва на Марк Рюте, който ръководи икономика 200 пъти по голяма от българската. Ей бай *** министър.

54

Анонимен

преди 1 година

Усилието да върнете хатиената бюлетина отнели няколко седмици от времето на България и гражданите? Вместо да се занимавате с бандитите и корупцията. Усилието да си затваряте очите за грабежите на ГЕРБ. Това ли са усилията ви за шенген. Нито един политик в затвора! Бойко Борисов е още на свобода и води борва срещу държавността и обществото за да се върне на власт. И Радев участва в тази брутална игра срещу държавата? Вие сте жалки!

53

Анонимен

преди 1 година

Крадецът викнал "Дръжте крадеца!" А не е ли цинизъм точно Радев да задава подобен въпрос ? Радее, който не се срамува да бъде откровена Кремълска под*ога ? Точно заради такива пр*дат*ли като тнего България получава от ЕС такава "солиданост" , каквато той ц*нично демонстрира към унищожавания украински народ.

52

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото, още много *** ще изконсумираме заради наведената ни политика към руското джудже. За жалост, заради недалновидни хора като Радев и опортюнисти като Гешев и Борисов, още много последствия ще берем. Никой не обича жалки наведени предатели. Айде честита ви мизерийка и традиционни християнски семейства.

51

Анонимен

преди 1 година

Демерджие заради такива, като тебе няма да видите шенген. Защо не пое щафетата от Рашков и не усили още повече битката срещу корумпирания вот и задкулисиетя? Какво направи ти? Остави ги, за да може да се превърнат в хартиената коалиция, която да безчиснтва отново. Няма да видите никакъв шенген. Орда диваци и ченгета.

50

не може да бъде!

преди 1 година

Напротив напълно заслужено!Никой не уважава лакеи,слуги и подмазвачи!А освен това вече 20г.демонстрираме че не можем и не искам да се управляваме самостоятелно!