12

Анонимен

преди 1 година

екстра

11

Анонимен

преди 1 година

Ползата, е че се храниш пълноценно, вредата е ако прекаляваш. Както е с всичко, дори с водата и кислорода.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма вреди от червеното месо, особено полезно е за бебета и малки деца, както и за възрастни! Яжте си го спокойно, вкусно и полезно!

9

Дони

преди 1 година

Плюскaй, народе!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Сложил съм парче врат на бавно печене. Чакам го с една ока червено вино. Нека ми е зле.

7

Анонимен

преди 1 година

Ще ядете домашна пържолка с едно кило домашно винце +домашна лютеничка и препечена филийка в това време и нямате грижи!

6

Анонимен

преди 1 година

Да, точно такъв е менахизма на инсулта - ядеж солено, пиеш вода, вдигаш кръвното налягане и - БУМ!

5

Анонимен

преди 1 година

Ям само истинско месо, не си давам парите за боядисани и пресолени мазньочи, картони, нокти и кожи с кимион, продавани за колбаси.

4

Настрадин Ходжа

преди 1 година

Тамам научих магарето да не яде и то взе че умря!

3

Анонимен

преди 1 година

Натрий отрови бля бля, организма ни е доста по-съвършен от колкото го смятате зелените терористи, първо 100 грама луканка примерно е сериозно количество и второ когато солта дойде в повече тялото знае да си поиска повечко водичка, за натриевия глутамат съм съгласен, също месото може да се кисне преди готвене ако не знаете.

2

Анонимен

преди 1 година

Дневната доза сол е 1,5гр. В саламите има 5гр. сол на 100 гр., без да се броят другите скрити натриеви отрови - глутамати, бензоати, стаерати, най-общо изписани като "овкусители" и "окрехкотители", а ако не ги пишат, слагат голям надпис да ни е пред очите - овкусено или окрехкотено месо. Не става за ядене, ще ви убие бавно.

1

Натрий навсякъде

преди 1 година

Има връзка между инсултите и солта, натриевия глутамат, натриевия моносулфат, натриевия бензоат и другите натриеви отрови, които ръгат в месото за да стане розово и да ни го пробутват с години. После се чудите що имате високо кръвно, а уж не ядете нищо вредно, даже кафето си пиете с натриев захарат - захарин и натриев цикламат - течен подсладител.