122

Анонимен

преди 1 година

Радев шушумиго, не си генерал, а си обикновено ченге. Ти награждаваш тайно с орден Стара Планина членове на групировки, мултаци. Хартиената коалици си върна хартиената бюлетина и обезмисли машинното гласуване и възпрепятстването на черните чували и корумпирания вот, въпреки, че ГЕРБ купиха и последните избори. Заради вас интриганти и спекуланти, няма да видите шенген. Петопоклонници на Кремъл. Цял свят ви знае осанката. Как поне малко не сме като Плжа, Гърция. Дори Румъния съди такива като вас.

121

Анонимен

преди 1 година

Да бе верно попа не ще ли шенген

120

Анонимен

преди 1 година

Рюте да внимава в картинката

119

Анонимен

преди 1 година

така е вместо президентска солидарност дами и господа президента обеденителя на на нацията върховния главнокомандващ българия получава цинизъм

118

Божил Божилов

преди 1 година

Сега просто трябва да улесним максимално транзита към Европа на платежоспособни емигранти.Всички ще бъдем доволни Европа,че няма нищо общо с нас,ние ,че получаваме пари за нищо и емигрантите,че са отишли там където желаят.Желателно е по трасето да открием къщи за гости с строени с ЕвропариНе на последно място трябва да се подобри и сексуалното обслужване на всички желаещи.Ето това е Евро интеграция на практика

117

1234

преди 1 година

Терориста който взриви летището край Бургас дойде от зона Шенген. !!! Италия и Испания също имат много проблеми с мигрантите. По отношение на тероризма и мигрантите малка България няма пръст. За другото сигурно са прави ....

116

Анонимен

преди 1 година

Ами нормално вместо европейска солидарност да получаваме цинизъм, ние сме свикнали, все пак вместо европейски президент получихме руска матрьошка.

115

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО КАЖЕШ,, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БЛАТО, КОГАТО ИЗЛЕЗЕШ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С ВДИГНАТ ЮМРУК И КРЕЩИШ ''МУТРИ ВЪН'', КОГАТО НАЗНАЧИШ РАШКОВ ЗА МИНИСТЪР НА МВР, А ной е известен с чадъра над престъпници КОГАТО киро припряно обяснява ,четрябва да сложим наши хора в съдебната система, КОГАТО ЗАКРИЕШ СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО ЗАПЖРШРАЛЖ 3 МИЛИАРДА НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ-КАКВО ОЧАКВАШ? НАМА ШЕНГЕН! НЯМА ЕВРОЗОНА СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА КОКОРЧО И НАБЪРЗО ВЗЕТИ КРЕДИТИ!П Р О В А Л СИ ДРУГАРЮ !РЕШЕТНИКОВ СИ СВЪРШИ РАБО

114

Смях

преди 1 година

Границата да ни беше проблем, понеже във всичко друго сме цъфнали и вързали! Лоши холандци, не са в час с тарифите.

113

АК-47

преди 1 година

Нищо лично, но този президентът Радев май наистина не е в час. За какъв Шенген бълнува. В целия ЕС няма по корумпирана държава, без никакво спазване на законите от България. Та през нашите граници, който мафиот или мигрант е решил да премине, си минава като през арка. Може да им е мъчно на някои, но това истината. Българин съм, но не заслужаваме Шенген. А и каква ни е ползата, или на политиците, като ПростотоКиро им трябва УСЕЩАНЕТО, че сме в Шенген.

112

ЕСССР приключи,

преди 1 година

сега ще агонизира няколко години и ще се разпадне уж под формата на реформиране и промяна на критериите и изискванията към нови кандидат членове.Двойния стандарт и лицемерие е толкова очеваден,всеки българин работил в ЕСССР го е изпитал на гърба си. ЕСССР се превърна от икономически съюз в политически и както винаги политиците 0$$uрат всичко рано или късно.

111

баце

преди 1 година

До ЯяяяЩе се откачат от валутния борд, което ще развърже ръчичките на нашенските кладливковци.

110

Яяяя

преди 1 година

Някой може ли с прости думи да обясни предимствата за обикновенния български гражданин да сме в Шенген.Нещо което в момента е недостъпно за нас. Гледал съм специални предавания на тази тема. Чел съм и статии ,но изглежда са много сложни обясненията за мен. Напълно сериозно питам.

109

какво очакваш

преди 1 година

*** като теб да очаква цинизъм

108

Ssss

преди 1 година

До Анонимен - Загубените човешки животи и десетките мигранти ЕЖЕДНЕВНО преминаващи границата са с една причина- КОРУПЦИЯ и нежелание да се реформираме! Колкото хартия с отчети да изпишат нашите управляващи, колкото банкети на чужди делегации да дадат, хората в чужбина не са слепи и глухи защото е ОЧЕВАДНО несъответствието с реалното състояние на нещата!

107

Анонимен

преди 1 година

Когато мислиш на първо място какви оръжия да доставиш на Украйна, а не защитаваш националните си интереси. Когато вчерашни л-е-к-е-н-ц-а, газят конституцията, за да се докопат до властта, където по- най аматъорския начин предизвикват кризи, Когато дипломатите не си вършат добре работата, а стачкуват, такава е нашата действителност сега. ..

106

Анонимен

преди 1 година

Аз продължавам да не разбирам - за какво и е на България Шенген? Каква ни е ползата от това мигрантите от Азия и Африка да се наредят на турско-българската граница вместо да са наредени на гръцката граница?

105

Сашо

преди 1 година

Какъв шенген с бойко борисов и гешев бе хора? Та ние вече и държава не сме!

104

Анонимен

преди 1 година

Личи си липсата на самочувствие в нашите "политици". Лошите западняци са ни виновни че живеем в дивотия? А не е ли цинизъм непрекъснато да лъжеш собственото си общество и да подменяш всеки порив за промяна. Не е ли циничен прехода от "мутри вън", до награждаване на хора от Мултигруп, които окрадоха обществения ресурс. Напоследък Радев изпъква само със заяждането си с ДБ и ПП, където е ортак с Борисов ... Ето това е цинизъм от който западняците могат да се учат само.

103

Тон

преди 1 година

Радев политици с Г образно изкривяване които плюят на достойнството си, които не зачитат народът си, и с всяко свое действие го предават съсипаха авторитета на тази ччудна страна!