32

Да е жив и здрав

преди 1 година

Ако Джулиан Асандж също беше отишъл в Русия щеше да бъде свободен вместо да го местят от затвор в затвор.

31

до 40

преди 1 година

Няма да може с "Дарвин " - успя да се размножи със също толкова глупава половинка.Детето им ще има да ги проклина като се осъзнае.

30

Анонимен

преди 1 година

Този винаги го давам за пример на децата, какво може да си направи човек от глупост и наивност. Смени държавната служба в Хавай за Сибирската сатрапия , за да разкрие великата тайна , че правителствата подслушват. Ако беше обратното до сега да е пийнал чайчето или да е паднал от някой прозорец.

29

Анонимен

преди 1 година

Едуард Сноудън разкри колко струват законите на най-демократичната държава в света и как репресивните органи на тая държава си правят каквото си искат (защото това е Правова Държава). Та същата тая правова дъжава отне паспорта и гражданството на Сноудън... ----------- Бг комунистите нарекли се демократи бясно защитават правото на САЩ да прави каквото си иска... И не разбират че Сноудън защитава и техните права.... Ама БГ Ком-Демократ иска да коли и да беси всички които не са по..дло...га на САЩ

28

супер

преди 1 година

да очаква повиквателна за фронта

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва да го мобилизират за да му видят сметката в Украйна

26

До троловете

преди 1 година

"Чети бе, Лорче!"Георги Коритаров към Лора Танка - дебеланата от Нова , дето се прави на умна. Не е.

25

Анонимен

преди 1 година

Този ще вземе наградата "Дарвин" за най-голям *** на века! Да остарее в разпадащата се империя сигурно е била негова мечта.Честито!

24

Влади

преди 1 година

СвирКаджия! Имаше навремето един американски ренегат , набеден за певец и актьор Дийн Рид, който емигрира в соцрая. Показваха го като мечка на панаир, живя в ГДР при гдр-ската си съпруга, която като ЩАЗИ агентка си го шпионираше, накрая омерзен от соцрая, го самоудавиха в едно езеро. Ким Филби, Бърджис, Маклейн са примери за пропили се ренегати, останали да живеят в СССР.

23

Анонимен

преди 1 година

Не е руски агент. Той е просто един идеалист който случайно попадна в Русия за да се прикачи с полет за Венецуела. Руснаците се възползват сега от цялата работа.

22

Анонимен

преди 1 година

просто един предател и мошенник е сноудън

21

Анонимен

преди 1 година

някой на тази планета вярва ли че руснаците или китайците не следят и не подслушват всичко каквото могат навсякъде????

20

Анонимен

преди 1 година

това е един руски агент които американците със своето великодушие проспаха

19

Анонимен

преди 1 година

Трябва да го амнистира президента на Сащ

18

ДжоБаеца

преди 1 година

Щом официално съобщават че е положил такава клетва значи не работи за тайните им служби. Тук тия дето работят за тайните им служби е секретно че се полага такава клетва но полагат. Май и военните офицери полагаха такава клетва преди 1990.

17

В крайна сметка

преди 1 година

Стана ясно,че Сноудън е руски агент и всичко е планирана диверсия...или просто момчето няма изход...или руски паспорт или Вагнер и чук...

16

Дон Кикот

преди 1 година

Интересно с какво си изкарва прехраната там като не знае грам руски.

15

Ива

преди 1 година

Сноудън и Асандж са примери за Асюл/Закрила срещу преследване...Но Афганистанци може със самолетите да докараме.. ама един Сноудън или Асандж няма как да докарат до Берлин или Брюксел.... Човешки права - не и за Сноудън - те така е в Запада...

14

Анонимен

преди 1 година

Не знаех , че Германия е неприятелска страна според САЩ . Защото последните си я шпионират и подслушват непрекъснато

13

Анонимен

преди 1 година

" И да вижда близките само по компютуро ама и т'ва не става 'щот ФБР следят всичко! " - Ти май пропусна смисъла на всичко ...