33

компроментиран

преди 1 година

Двама се карат, а петия печели - в тези времена се краде най-много от народа, ама няма кой да се усети

32

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

РИстьо и Дани Митова май направиха топлата връзка посред нощ..

31

Анонимен

преди 1 година

Чудесно, който се е заигравал с гроб умира като партия, Яне, Реформаторите,сдс една каруца хора, вмро, валерки и волен. Сега е ред на клетата столетница най-сетне да ни отърве от присъствието си.

30

Лойкомен Лойкомобил

преди 1 година

Остава сега ЦИК да изкарат едно малко момченце, да брои изборите и ще се хвърля ей от този прозорец...

29

Поклон

преди 1 година

ГЕРБ оправи проблемите на хората! Поклон Боко! Точно това ми беше кахъра тази зима - как ще гласувам.

28

Костинброд

преди 1 година

току що ни се обадиха в нашата печатница на пожар да започваме да печатаме бюлетини със задраскано с роботизирана ръка квадратче ГЕРБ (имаме капацитет, имаме роботи). Плащат двойно пак. Какво става? Да не се е върнал Тиквата?

27

ЛОЙКО

преди 1 година

Който арестува Лойко за постоянно - народа ще го обикне и боготвори поне за 4 години. А в тези времена - това си е кът. 4 Години кой ще управлява, няма доверие в никого. Освен в Асен Василев и Ицо Хазарта.

26

БОКО ЛОСА

преди 1 година

СЕГА БРОЯ БЮЛЕТИМИТЕ В ЗАЙЧАРНИКА,ИМАМ 99,9 ПРОЦЕНТА ,УРА !!!

25

До 39

преди 1 година

Ами точно изброените инсталираха марионетките ПП,преди тях ИТН ,Триото в НС за да им свършат черната работа.Да ликвидират специализирания където са делата им за престъпления.Кой беше главния предводител на преврата,един беглец в Дубай,друг в Сърбия и на местна почва други олигарси И като им замотаха делата,добре платена услуга,не обърнаха внимание,какво ги интересува и на международната организирана престъпност която получи подарък.Тъй ,че ако не виждаш очевидното,последствията,вятър те вее

24

Анонимен

преди 1 година

Ще се брои ръчно както в целия цивилизован свят.ПП и ДБ се правят на умрели лисици.Никой не вярва на флашки и машинни протоколи.Защо не кажат,че фирмата с венецуелските машини"е съдена в няколко държави за фалшифициране на избори,като Филипините,Бразилия и др..Флашките може да се носят в чували и хвърлят някъде си,а бюлетини защо били в чували,ами качете ги в контейнери,примерно.Кой проверява флашките,да не би да са пронуметовани и прошнуровани,и каква е гаранцията,че паметта не е компрометирана

23

Анонимен

преди 1 година

Кохортата ГЕРБ ДПС БСП Възраждане Български възход си върна хартиената бюлетина. Честито на олигарсите, феодалите и масоните, и всички ченгета които през почивните дни ще празнуват по хотелите си купени с ограбени пари. Ще празнуват връщането на мултаците и открития пред тях път към новите милиарди. Честито на онези, които позволиха това. Честито на крепостния диванен селянин, който отново ще си е на същото място и ще обвинява другите за собстветата си трагедия, причинена от самия него. Честито

22

Анонимен

преди 1 година

Кой залепи бомба на тавана на парламента. Да я взривят, че ми писна от нагли шопи!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Другари защо пак цензурирате гласуването? Пак ли сме в БКП цензура?

20

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 1 година

Нека новият изборен закон да се променя за в бъдеще , само с 2/3- от депутатското мнозинство!!!!!!!!!!!!!!ИНАЧЕ ЩЕ СИ ГО МЕНКАТ ПРИ ВСЕКИ ИЗБОР НА НС!

19

ИскахтеДемокрация

преди 1 година

Те ви я на...гласувай кой както си иска и с каквото си иска!!!!Няма задължително гласуване с машини....*** да духатСУПАТА!!!

18

Ха, ха,ха....

преди 1 година

*** ГЛЪТНАХА ЯКО ВОДА.....ха,ха,

17

ха-ха-хи

преди 1 година

Вият на умрелооо....

16

Анонимен

преди 1 година

При липса на истински политици в България , то за 32 години цървулите станаха политици и им цъфнаха налъмите. Комуниста цвета си мени, но не и крадливия нрав.

15

Мечо ПухЙ.

преди 1 година

Мечо Пух пред машината за гласуване: Има ли някой тук? Отвътре се чува глас: Не, няма никой.Мечо Пух: Щом някой казва, че няма никой, ЗНАЧИ ИМА НЯКОЙ.

14

Анонимен

преди 1 година

Борисов е ДЪРЖАВНИК. завършилшкола при Живков и Царя.