133

ТОВА Е ЛУДОСТ

преди 1 година

ЗАЩО ИМ СА НА РУСНАЦИТЕ РАКЕТИ ДО ЯПОНИЯ ДА Я ДРАЗНЯТ И ТЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ПОМАГА НА УКРАЙНА ???????????? ТА САМО НА 300 КМ НА СЕВЕР СЕ НАМИРАТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ РУСКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ И ОТБРАНИТЕЛНИ БАЗИ ????

132

БАБА ВИ

преди 1 година

Лудост е че НАТО и Америка дойде до Русия и подлъга народа на Украйна. Тика света към ядрена война и прави всички на маймуни. А нашите русофоби с пяна на уста и хипнотизирани очи викат Слава Кокаине. Даже е малко смешно.

131

Power Free

преди 1 година

До Анонимен 148: От всичките мобилизирани 370 000 вече са ранени а някой си говорят вече с Хитлер. Справка minusrus dot com ! Още много руски баклаци има да *** и наторяват украинската земя. Хехехех

130

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Я се плякай някъде :) Всичко ще свърши когато дребния си замине. Така както стана с Хитлер,Наполеон така и с Патлера ще стане. После ще повръщат кръв руските пиндирасти така както се случи и на предните наците. НИЕ , СМЕ БЪЛГАРИТЕ ! Истинските БЪЛГАРИ които следват завета на ЛЕВСКИ,БОТЕВ и РАКОВСКИ (ДАЛЕЧ от русия) , а ти си просто един руски ай *** !

129

Я па я..!

преди 1 година

Япония и Украйна се готвели да нападнат велика Русия.. Как смеят ?Боже , Боже..!

128

Ако беше нападнала

преди 1 година

150 милионна Япония която за 20 години от страна която няма право на армия е в топ 5 сега щеше да вапца още на 3 ден . Щеше наистина да е 3 дневна военна операция.

127

Анонимен

преди 1 година

Гадната Русия се готви да нападне ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ в съседната галактика. Срам нямат.

126

Анонимен

преди 1 година

Русия ще продължи последователната борба за своите национални интереси-отначало с мирни средства,но ако това не помогне-с всички налични средства;Имаше проблеми в зоната на специална операция,те могат да възникнат и сега,необходимо е да се анализира ситуацията и да има обратна връзка;Слуховете, че има някакви "лагери" на напусналите бойните си позиции военни са глупости и фалшификати;Нямаше масово изтегляне от бойни позиции в зоната за специална операция;

125

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Руската федерация Владимир Путин, помолен да даде лични гаранции, че в никакъв случай няма да използва първи ядрено оръжие, каза следното: Заплахата от използването на ядрено оръжие нараства и е греховно да се мълчи. Относно това, че Русия в никакъв случай няма да използва първа,то тогава ако не използва първа,при никакви обстоятелства няма как и втора да използва, защото възможностите за използване на ядрен удар на наша територия са много ограничени"

124

Чичо Пешо

преди 1 година

Вие нас за ***...ти ни взехте....! Бах..ти и американско-Джен..дърски манипулации...

123

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 134 Ех ти , бъзикчия такъв. Ама Русия това са заслужава. Стана за подигравки.

122

Ти да видиш..

преди 1 година

Направи ли са грешен избор. Ако бяха нападнали Япония ,войната щеше да свърши за три дни. И без това Япония има крестяща нужда от територия ,дето няма земетресения всяка седмица.Ама Путин се е усетил .Жалко.

121

Анонимен

преди 1 година

Кремълската бензиностанция ще работи на загуба и ще затвори. Няма пари, няма ракети.

120

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който е тръгнал да покорява света, е бил поставен обратно на мястото му.

119

М

преди 1 година

До redordead---Чуй Малчо. САЩ още не са си тръгнали от Германия от ВСВ насам. Където са стъпили разрухата и дестабилизацията остават. Колкото до изкопаеми Русия си има и на своя земя. Не е това причината за войната. Много по-дълбока е но никой не слуша какво искат руснаците. по-точно САЩ не искат никой да чуе. Използват Украйна и ЕС за своите корисни цели. Виж кой досега е на плюс от тази война. ЕС ли Русия ли света ли или САЩ? Крадецът вика " Дръжте крадеца". Но само зелени като теб му вярват.

118

М

преди 1 година

Незнам за Русия но САЩ нападнаха Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сърбия Сирия исега точат зъби на Иран. Що не пишете за това???

117

НЯКОЙ

преди 1 година

Ами то всеки избягал на Запад руснак гледа да изкара някакви пари, като може това да стане и с глупостите които говори. И да знаете, че след Украйна Путин ще нападне Луната за да присъедини нови територии.

116

баба мара

преди 1 година

не това са творения на гмо мозъци 75 години европа живя в мир ама нетрябват воини и печалби на впк на сащ и запада и от време на време вируси иваксини

115

Джордж Лукас

преди 1 година

Ако четем измишльотините на всеки избягал от Русия пропадняк може да стигнем до заключението че тя се е готвила да нападне Първата Галактическа Империя, а Путин лично е искал да убие Палпатин и да заеме мястото му.

114

Факти и Загадки

преди 1 година

Остров Сахалин е голям почти колкото цяла Япония,а това е бивша японска територия.И между другото нали се сещате че от другата страна се намира остров окинава? Та такива идеи са малко налудничави.Русия никога не е предявявала претенции към азиатските държави,освен в случаи на напрежение по границите и.