31

Алберт Айнщайн

преди 1 година

Две неща се безкрайни: Вселената и човешката глупост. За Вселената не съм сигурен. Каква ще бъде третата световна война - не зная, не мога да кажа. Но четвъртата - тя ще се води с тояги и стрели.

30

Анонимен

преди 1 година

Ние не искаме война с Русия, но ще разширим обучението на укро-бендеровците, каза Блинкин. Тази нощ байДжо изяви силно желание да разговаря с Президента Путин относно Украйна.

29

Км

преди 1 година

А какво искате?Да внесете джендърска демокрация в Русия и малко да поограбите природните им ресурси.

28

Анонимен

преди 1 година

байчо като не искаш трета световна защо наливате оръжие на уккропите да смасчкате русия с една страна неиската а от другата страна натиската русия да загуби много яясно че русия ще си защитава интересите си ако нужно ще ги използва по ваша вина

27

мдаа

преди 1 година

Не го слушайте какво говори, а какво върши. Защото от действията им не си личи, че не искат конфликта да прерастне. Мечтата им е да запалят Европа, а след това да дойдат като спасители, като съответно извлекат най-голямата изгода за себе си.

26

ха-ха-хи

преди 1 година

Блинкeн: Не искаме Трета световна война...за това изпращаме старото си оръжие в Уркия за утализиране...

25

Анонимен

преди 1 година

До ЛАЖЕЦ БЕЗСРАМЕН, Няма по грабителска държава от русия. Как си мислиш че е станала империя????????

24

Анонимен

преди 1 година

американците са страхливи да се опълчат на лу==дия в кремъл и това налива вода в мелницата на сатрапа

23

Мунчо Гайдарски

преди 1 година

В началото на март Русия и Украйна започнаха преговори с посредник Турция. Ваш'то момче Боби Джонсъна защо литна към Украйна и нареди на зеления да спре преговорите? Нали не искахте война?

22

зАз

преди 1 година

Що, бе???? Ами, "демокрацията", "ценностите ви", ЛГБТ-то, "климата", зелената енергия"... Вай, ваййй... А какви високопарни речи и обещания бяха от Щатите и НАТО... Язък!!!

21

баба мара

преди 1 година

като не искате воина защо я започнахте спрете оръжието за украина седнетена масата за преговори и мир направете финансов одит на украина вие стеубии-ци по генезис махаите се от балканите и черно море вие сте заплаха за нас

20

Ментора бай Иван

преди 1 година

Уж не искате ,но вървите право към нея с това извратено помагане на бандеровската зараза!

19

Анонимен

преди 1 година

Никой нормален човек не иска, само нашите болни мозъци - копейковци все войни са им в главата... Но пък да хванат автомата и да ходят да помагат на "могучая" в окопите никакви ги няма... Типични кръчмарски бабаити, дето са силни само на приказки и след 2-3 ракии

18

Анонимен

преди 1 година

Украинските степи са по страшни и от Афганистан. Там всички затъват. Дори и Чингис хан.

17

Сусо

преди 1 година

Ами, ако казвате истината, сядайте тогава за преговори! Тогава ще ви повярваме!

16

Анонимен

преди 1 година

Е, те руснаците нали блъфираха. Нали бяха твърде слаби да се противопоставят на НАТО. Нямаше да посмеят никога. САЩ щяха да спечелят без бой. Само със санкции и Русия умира за два месеца. Нали тъй беше? Май се изгърби работата налево.

15

До

преди 1 година

Аз имах предвид след кримската война.Даже нашата война 1877 за малко да загубят, били са на един миг от това.Все пак Европа като цяло тогава е срещу Турция, защото турците не удържат на думата си за реформи, а са ги обещали.Плюс глупостите в Априлското въстание, съдбата е била на наша страна.Но след 1815 Русия печели само ВСВ.ПСВ фиаско и революция болшевиките ги спасиха от разпад.Всв, Хитлер воюва срешу всички и ленд лизинга е за Русия.Студената война, предадоха се сами.Сега това.

14

Анонимен

преди 1 година

нормалните хора не искат. Путинофилите ... искат, ама те не са добре с главата.

13

Анонимен

преди 1 година

Направо 4-та СВ !

12

Тоя кога мисли

преди 1 година

да го удря мълния?