19

Анонимен

преди 1 година

СЗО ИЗВЪН ЗАКОНА!

18

Ай ся

преди 1 година

Имам двама познати на под 50, които си заминаха от ковид. Но маска не бих сложил - не и без да е задължително. У нас се радваме на прилично много свобода в това отношение - съчувствам им на разните репресирани китайци, италианци и австрийци.

17

Анонимен

преди 1 година

Питай тези в гробищата дали няма ковид.

16

Анонимен

преди 1 година

Даже и плиткоумните набодени не вярват вече на тая лъжа Ковид

15

Анонимен

преди 1 година

Китай създаде и спонсорира ковид пландемията.

14

Анонимен

преди 1 година

Да вземеш са си изпиеш хапчетата, а?

13

Анонимен

преди 1 година

Тест с плюнka ти взема ДНК проба. Може да съвпаднеш за донор на 8мо сърце за Рокфелер. А може и да те елиминират чрез резонанс през мобилната мрежа изпратен точно за теб. Всяка бройка, съкратена сега, намалява до 0 въглерония отпечатък. Нито ще им плюввам нито ще им се надуппвам за китайски ПСР тест. Само бой оправя малките тирани, които се намножиха последните почти 3 години. Вижте какви луксозни медицински центрове никнат като гъби. С парите на тестващи се и боцкащи се и подкупващи за СOV- ID

12

Анонимен

преди 1 година

Комунистите са си комунисти, нравът не си менят!

11

Анонимен

преди 1 година

Сега правят тест на плюнка, не бой се, няма да ти вкарат вирус, като се изплюеш в канюла. Про...ст антиваксър!

10

Анонимен

преди 1 година

"в Китай отпускат ограниченията" - хахаха, да, да, само че видеата, които излизат от Китай казват друго - полицията обикаля по домовете на протестиращите срещу мерките за нулев ковид и ги бие. Егати "отпускането". Вие не сте в ред...

9

чистокръвен

преди 1 година

Няма да се ваксинирам освен това не съм тестван нито един път тестовете заразяват всеки който се е тествал си вкарва от хидрогела на DARPA и графен.Така че БЕЗ МЕН.те И Аз НЕ!

8

Мияча на чинии

преди 1 година

Бой с тоягите по психично болните *** гаврещи се с хората с пмоща на Ковида, зелените сделки, климатичните промени, секса и т н.

7

Анонимен

преди 1 година

Стига с този ковид, тук колко народ измря, но от неадекватното поведение в болниците, те си гонеха само бонуса от 1000 лв. и хич не им пукаше за хората. Възрастните хора ги съсипаха с кислорода. Проклети да са тези от 1-ва гр.болница които отнеха бездушно живота на моята майка, проклинам ги до девето коляно. Вместо да гледат болните те си седят на лаф в стаята, дори вода не им дават, а те сами не могат от немощ. В чужбина им изследваха всичко на хората не само ковид. Трагедия е тук.

6

Гениално за кукловод

преди 1 година

Изкараха на преден план масонката мелони и продължиха с медицинския сатанизъм , жестокия цирк със здравето и живота ни не е свършил уважаеми зрители, затова генерал годжи и бай шиле блеснаха по тв зомбинаторите

5

Дуче

преди 1 година

Искат да си избият населението над 50 години ковид фашистите. Тука няма да им се получи. При следващ ковид или друг терор ще има пребити лекари, инфлусенърчета и политици.

4

ЦИРК КОВИД ЗАВИНАГИ

преди 1 година

Измамата ковид не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва и не свършва. Само ние можем да я свършим!

3

ДА БЕ НЯМА КОНСПИРАЦ

преди 1 година

"отказът от задължителна ваксинация по здравословни причини беше допустим. Например здравословното състояние на хората, разболели се от COVID-19 през този период, не им позволява да се ваксинират." - и СЛЕД КАТО СА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ЛЕКАТА НАСТИНКА - И НЕ СА УМРЕЛИ - И ИМАТ МАКСИМАЛНИЯТ ВЪЗМОЖЕН ИМУНИТЕТ - трябва да се инжектират със зловещите експериментални отрови? Понеже какво? Ще ги предпази? От болест, която са преболедували? Ще им създаде антитела? За болест, за която имат антитела?

2

Анонимен

преди 1 година

Смъртността от ковид намалява, но смъртта извън ковид е в небесата. Въпреки това продължават да натискат хората да си поставят 'ваксината".

1

Анонимен

преди 1 година

Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.