11

Анонимен

преди 1 година

Затова всеки пешеходец да е задължен да ходи накичен с лампички и светещ и мигащ, като коледна елха, че шофьорите пестят от фарове.

10

Анонимен

преди 1 година

Май и липса на фарове е имало или по-скоро липса на време да се спре на пешеходната пътека от скорост 80 км/ч.

9

Анонимен

преди 1 година

Жената се е загледала в текста "Погледни" написан на пешеходната пътека вместо да гледа за приближаващ се автомобил и са я блъснали. Откакто ги сложиха тези надписи ина значително увеличение на броя на блъснатите пешеходци на пешеходни пътеки

8

От хората

преди 1 година

И аз съм шофьор.Абе льолювци,като не виждате защо не намалите и в града в такива часове да карате с 20 ,30 км.в час.Утре вие може да сте потърпевшия пешеходец.

7

Лунна орбита

преди 1 година

Нашенецът все ще си намери оправдание. А да е закусвал сутринта? Или е бил гладен?. Може и за водица да си е мислил,докато натиска *** за газта.Или иска всички,заради него да се облечем в жълто-оранжево.Давай направо да си ушием дъгата след дъжд.Нищо, че няма закон.Ще го въведем..Родните депутатчета ще измислят законче, та свят да ти се завие.

6

Анонимен

преди 1 година

на много места пешеходните са слабо осветени и се вижда в последния момент.

5

Анонимен

преди 1 година

В 6:30 сутринта вече леко се развиделява и има видимост! За това че е поредния Г-а-ньо имащ се Шумахер или Хамилтън, никой не му е виновен

4

Анонимен

преди 1 година

Вчера една такава ми се удари в предния калник. Нахлупила качулка до носа, тръгва да пресича на 20 метра от пешеходна пътека, и я виждам как повдига качулката откъм дясното око и поглежда първо на дясно, казвам си тая не е наред и спирам. Вампира тръгва леко по диагонал и се удря в калника като съм спрял учудена поглежда наляво. Офффцииии.

3

Анонимен

преди 1 година

На мен вчера така ми изкочи един Шумахер до детската градина в квартала взимаше завоя с 40, отскочих, той спря рязко, напсувах го на майка и му свалих предния номер с 2 бързи шута. Сложете им най-накрая ограничение от 30км/ч да се осъзнаят тия пропити наркомани по улиците.

2

Анонимен

преди 1 година

Е, българските шофьори толкова си могат. Простено им е. Защо да спазват ограничението от 30км/ч в жилищни зони, нали няма табелка, ще си фучат по пешеходни пътеки с 50-80 и ще викат "не очаквах, че в този жилищен район има хора, моля пуснете ме домашен арест, че трябва да се записвам на университет."

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко му криво, само той не. На очен доктор дали е ходил скоро?