9

Мечока Иван

преди 1 година

Аз не бързам. Който има зор да се обади. От Мюнхен 2007 им казвах какво ще стане.Z

8

Адмирации

преди 1 година

Русия, няма какво да говори с нацисткия водач Сащ! Докато праща военна техника, пари и командва европейските си пешки да правят същото, преговори ниет! А европейските гладни фашисти, скоро ще им свърши въоражението, ще видим те как ще се защитават после!

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Защо не се запознаеш с легалното определение на "терорист"? И след това да видиш новините по бТв от Украйна през 2014 година? Както и декларация на Народното събрание на България от същата година. Да обстрелваш цивилно, невъоражено население съставено предимно от бесарабски българи с реактивни снаряди според мен е хуманитарна операция. А според теб? Слава на хохлите! Пардон"Героите на Украйна". Ами руснаците започнаха пробива на линията Краматорск -Славянск и опааа. Ама искаме мир.

6

Българска чебурашка

преди 1 година

Българските чебурашки са изключително горди от тази проява на мъжество! Друго си е да си мъж, докато други се жертват.

5

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой ще преговаря с руските терористи.

4

Анонимен

преди 1 година

И за какво може да се преговаря с русия?Много народ опита - И Макрон и Шолц и кой ли не. Ефект няма. Само американците им скръцнаха със зъби да внимават с приказките за АБ и медведев спря с простотииите дето ръсеше постоянно.

3

дали?

преди 1 година

До Бай Дън ---"Президентът на САЩ Джо Байдън е готов да обсъди с руския президент Владимир Путин възможността за прекратяване на военните действия в Украйна, но няма непосредствени планове за такива контакти, тъй като смята, че Москва първо трябва да вземе някои важни решения. Американският лидер заяви това в четвъртък на съвместна пресконференция с френския президент Еманюел Макрон след приключването на разговорите им в Белия дом."

2

с.т.

преди 1 година

Поредното глупаво изказване на песков. Нали САЩ имат планове за разговори с русия, та русия няма планове за разговори със САЩ! ***!

1

Анонимен

преди 1 година

Малеее,тия кремълски толупи не рабраха ли че хората у селото не ги пускат те за попа питат.