11

Анонимен

преди 1 година

Под претекст за защита, много скоро ще превърнат сащ в най-робската държава. В нея живеят основно застрахователи

10

И.Б.

преди 1 година

Ако роботът сбърка и убие човека, който трябва да защитава?Ще задържат ли робота за 72 часа?

9

1

преди 1 година

До 10: Програмистите? Математиците искаш да кажеш. Тези които написаха програмите на първият персонален компютър и доведоха света до момента на джобен компютър ли? Огледах се около теб в стаята или апартамента в който си и ми кажи кое не произлиза от метаматикески изчисления? Телевизора, компютъра, колата, телефона? Кое? Та ти си нямаш и елементарна представа как работи компютърен софтуер на най ниски нива.

8

До Анонимен 5

преди 1 година

Очаквайте, толкова е нетърпимо в САЩ, че дори роботите им убийци ще мигрират в Русия, където ще се пристрастят към самогона, но естествено като убийци ще се впишат чудестно в местното общество и култура.

7

Анонимен

преди 1 година

До 7 "Тоест машина с мозък която да е възможно да ражда идеи или да решава задачи по нестандартен начин." Е то пък колко от хората могат това? Мисленето на хората е толкова еднакво и предвидимо! Подчинява се на алгоритъм, точно както и изкуственият интелект. В момента изкуственият интелект е точно като ония 80% от хората. И то даже като интелигентната част от 80-процентните.

6

Анонимен

преди 1 година

използват роботи за поставяне на експлозивен заряд, "способен да обезвреди или дезориентира упражняващ насилие въоръжен или опасен заподозрян, който заплашва да отнеме човешки живот", посочи полицията. - след като робота постави бомбата до насилника и жертвата започва да крещи на жертвата на чист македонски "бегай, че ще гръмна, нема да повтарям", хахахахахаха.

5

Анонимен

преди 1 година

Робокоп 2022

4

Анонимен

преди 1 година

Да очакваме ли в недалечно бъдеще мигрантска вълна от САЩ?

3

анонимен

преди 1 година

За мхого неща иизпуснахте духа от торбата и сега вече остана опцията пълен контрол и терор

2

Анонимен

преди 1 година

Аа, такива неща нали бяха конспирации? Кво стана сега?

1

Анонимен

преди 1 година

Значи бандит влиза да обира банка, не успява да излезе, взима 40 заложника и холицията му пуска робот БОМБA и чакаме робота да взриви бандита, хахаха. Amuricans at their finest.