9

Анонимен

преди 1 година

45 стигат, няма по лошо от комунизма!

8

Анонимен

преди 1 година

Би било забавно да пратим нашите антиваксъри в Китай. Бързо ще се научат на ред и дисциплина. И ще видят какво значи мерки. Тук много се разглезиха.

7

Iordan Ivanov

преди 1 година

От видео репортажи от поразени от терора китайски градове пристигат обезпокояващи данни за нови активни щамове мутанти.. във въздуха вкл в работните помещения на маскирани провеждащи терора с ТАМПОНИ.. Експерти да огледат в забавен режим ползваните палки с тампони за НАНО МУТАНТИ по тях.Лаборантите се заразяват лесно след час работа и след това заразяват всички проверявани !!!!

6

JJIvanov Geolog

преди 1 година

Warnings about terror with PCR Tests.. The experts must to make tests about NEW anti human terror trough China administration...Провеждат исключително нагъл терор срещу Китайските граждани с цел ТРАЙНИ НЕЛЕЧИМИ ПОРАЖЕНИЯ НА УСтна КУХИНА ,ГЪРЛо и НОС. Подобни са нанесени на нямколко милиарда родени като домашни хора на Земята.Една от целите на терора е ПОДПАЛВАНЕ НА Китайската народна република И НЕИСТОВА ОМРАЗА СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ ...Охраната съветва МАсови арести на терористите на власт..

5

Анонимен

преди 1 година

Работещите в къщи с ежедневни тестове?! Китайците трябва да са изключително търпелливи хора, за да живеят 2 години така ...

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До 2 Всички политици са пълни лицемери. Не е нищо чудно. Само говорят отстрани, но когато са в кюпа и ще облажат и те, обръщат посоката на 180 градуса.

3

Наблюдател

преди 1 година

Дедо Си нещо се спече....

2

Анонимен

преди 1 година

Какво значи "облекчава"? До следвания път ли? ОВЦЕ!

1

Анонимен

преди 1 година

Забавното е, че Трюдо каза, че не трябва да се забранява на китайците да протестират срещу локдауна и то само година след като блокира банковите сметки на протестиращите срещу локдауните в Канада. Ах, колко жалко е да си англосаксонска подметкa.