8

Щерю

преди 1 година

Супер юдо-масонска снимка...

7

Общо взето

преди 1 година

Няма значение броя на торбите ! Важното е да могат да се пълнят самостоятелно, а не да чакат наготово като нашите родни електорални единици от турското културно наследство.!.

6

Анонимен

преди 1 година

"Затова се водят войни, защото някой трябва да изхранва милионите черни афроамерикански торби сланина .!." - 47% от чернокожите са с наднормено тегло, прав си, в същото време "само" 40% от белите са с наднормено тегло... Обаче тук идва забавното :) чepните са 12% от нацията - 25 милиона или 12 милиона с наднормено тегло, докато белите са 60% или иначе казано 160 милиона - 64 милиона са с наднормено тегло. :) Кои торби сланина ядат повече - чернитe или белите можеш да прецениш сам. :)

5

demokrat

преди 1 година

тия нашите демократчета така и няма да разберат двойния стандарт който не е само в България а е в България от чужбина. и сега да се върнем на идеята- за кокошка няма прошка..

4

Анонимен

преди 1 година

Жабар с омар ще плаши, ама ха. Втора порция, моля!

3

Някой

преди 1 година

Почерпете човека охлюви, лучена супа, едни пилешки крилца да оглозга хахаха. Това е солидарност и уважително посрещана с тяхна кухня и екстра кроасан с масло. Баба му само омари яде хаха. После защо бил парвеню и защо му казвали политика на богатите. Това е проблема, че политиците вече не живеят с нас, а в друг свят и има огромна пропаст между тях и нас.

2

Анонимен

преди 1 година

Тия двамцата на картинката, от както разбраха, че съпругите им са набори, станаха първи приятели.

1

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на на тия от Белия Дом за някакви си омари,те от 30 години само войни разпалват по света и хора унищожават,та за не какви си омари ще се притеснят.