19

Анонимен

преди 1 година

Слава за тея които, не паднаха в бой за СВОБОДА ! Дано скоро Русия изчисти всички бандеровци от Украйна и цяла европа ! Русия с вас сме до край избийте всички *** които се опитва да съсипят света !

18

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

13000 само под азовстал дадоха фира. Другото поне 150 хиляди укри са загинали.

17

По същество

преди 1 година

Има телеграм канали където руснаците доказват своите твърдения за постиженията си с кадри и документи - не е за хора със слаби сърца. Същите и други канали оборват украинските пропаганда и лъжи. Украинците само подхвърлят някакви неконстантни твърдения, снимат "филми" с Шон Пен, и правят провокации и постановки. Дано се освятка болшинството народ в Украйна, свали фашистката хунта на власт, и им сложи Столипинови вратовръзки.

16

По същество

преди 1 година

Според Фон две Лай'нен Украйна е дала над 100 000 жертви. Явно каквото казват украинците или умножаваме по десет или делим на десет. Щом твърдят, че те имат 13 000 жертви значи са 130 000. Щом твърдят, че руснаците имат 80 000 - 100 000, значи руските са към 8 000 - 10 000. И то доста от тези са от глупавото и наивно начало на войната като парад. Все повече разбират украинците, че тази война няма печелене за тях. Руската индустрия работи за войната. Украйна чака на западните запаси. До кога?

15

Анонимен

преди 1 година

Умножете загубите на украинците по 10 и ще получите горе-долу реалната бройка!Само от Септември до сега са били убити над 40 000 бедни украински душици, изпратени от техните продажници на сигурна смърт. Руснаците са най-добрите бойци в целия свят. Те не чакат да пристигне трупа на противника им по реката (като китайците) и не се крият зад жени, бабички и деца като англосаксонските мекерета.

14

Бахура

преди 1 година

подолняка лъже само 10 пъти... Всички укри - дружно под земята!

13

най-вероятно

преди 1 година

Загиналите са поне по 100 000 души и от двете страни---Но едните са загинали да защитават родината си, а другите са загинали за да изпълняват маниакалните брътвежи на самозабравило се джудже. Затоваи украинците са герои, а руснаците ще бъдат проклети навеки и омразата към тях ще ни надживее----със сигурност.

12

до 18

преди 1 година

Пишеш България над всичко --като ник нейм, а с постоянните си коментари в полза и само единствено на Путин Първи Къси Отровителят явноо друг ти е приоритета-----дават ли ти 4 000 лв месечно или си от прецаканите?

11

Анонимен

преди 1 година

До ПУТИНТи пък хич не си злобен :p

10

Augusto Pinochet

преди 1 година

УРСУЛА КАЗА ДРУГО - НЕ ДЕЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА.

9

Урсулката онзи ден

преди 1 година

каза истината че само загинали военнослужещи има над 100 хиляди. Но после се наложи бърже бърже да поправят видеото и да изрежат това изречение. Ние разбира се вярваме на помощника. Наркомана рядко лъже. А помощникът му съвсем.

8

Анонимен

преди 1 година

Има ли още някой да им вярва на тези фашисти.

7

Момо

преди 1 година

Според вас аз клош ли съм? Цял живот не съм стигал по далеч от табелата Винетка

6

Анонимен

преди 1 година

Урсула е за 100,000. Значи, цифрата е по-голяма. Съветникът на Зеленски да си го съветва. Белким му светне.

5

Анонимен

преди 1 година

Минимум по 10.

4

Анонимен

преди 1 година

Мен ако ме питате Подоляк се е объркал истинската бройка убити украинци е 1300... С тия посмъртни пенсии украинците почнаха да ни тежат на евроатлантическия джоб.... Пърдон, пърдон на съвестта ни тежат не на джоба... 130 са умрели последно, обещавам.

3

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля че са около 35 -36. Като ще си съчиняваме

2

Момо

преди 1 година

Не звучи реално това изказване.

1

Радио Москва

преди 1 година

Председателят на ЕС ,най-високата степен на свобода, демокрация и плурализъм каза вчера че Украйна е дала 100 000 жертви....