75

баба мара

преди 1 година

започва купуването на индииските махали за това е целия вои забрана загласуване в турция

74

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС искат с измама да се върнат на власт.

73

Анонимен

преди 1 година

Доста пари и извадиха мутрите от чекмеджетата за пропаганда и дезинформация, че с машините се правели манипулации.

72

Анонимен

преди 1 година

Спорът е дали ще се фалшифицират изборите с хартиената бюлетина или няма да се фалшифицират с машинното гласуване. Фалшификаторите победиха този път.

71

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде по света отпада хартиената бюлетина, а в България мутрите я върнаха.

70

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП върнаха фалшификациите на изборите.

69

Бай Дрън

преди 1 година

Това що за спор е, не можах да разбера. Толкова седмици им отне да се обясняват с хартия или с електронна хартия, отпечатана на принтер. Отвличат ни вниманието с маловажни теми, вероятно за да прокарат тихомълком някое законче като онова преди петнайстина години, когато със задна дата приеха, че спрените коли от движение дължат данъци със задна дата.Така много хора изгоряха мислейки си, че по закон не са длъжни да плащат данък. Само пример давам, кок може да ни забаламосат.

68

Аноним

преди 1 година

Навсякъде по света се гласува с бюлетина подмяната дойдоха с измама и продължават да манипулират и репресират инакомислещите крещят Заплашват викат ПОДМЯНАТА БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

67

До 76 Анонимен

преди 1 година

По същата логика ПП и ДБ са манипулирари машинните избори!

66

NNN

преди 1 година

Не желая неграмотни и полуграмотни , не говорещи български език да имат право на глас!

65

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС пак ще манипулират избори

64

Анонимен

преди 1 година

"Киро и Асан са в шок, край с манипулациите." Да, така е. Направо са изпаднали в истерия. Сутринта пускам ТВ, там киро вие и заплашва целия български народ с нови протести на умнокрасивитета. Къде е демокрацията и правото на избор??? Уж демократи, от ПП и ДБ, но искат с терор и протести да налагат на българите как да гласуваме, как да живеем и какво да мислим??? Това надминава дори тоталитаризма в НРБ. Стига, за 2 години счупихте България. ПП и ДБ ще гледат следващото НС само по ТВ, на бас!

63

Не

преди 1 година

До 67 "Срам" - не е системата винова. Хората са, матриала е такъв! Каквато и система да му сложиш на тоя матрял, все ще е същото - не иска да учи и да работи... все далавера да има...

62

Добре

преди 1 година

Никъде в Европа не се гласува с машини! Да, но и никоя друга страна в Европа няма толкова неграмотни на глава от населението. Не може да не можеш да четеш, а да имаш право да гласуваш! За да искаш и да имаш правя, трябва първо да дадеш и да се научиш!!! Това е голата истина, нека си го кажем - не може необразовани *** да ни определят бъдещето!

61

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асан са в шок, край с манипулациите.

60

Анонимен

преди 1 година

За тия 18 часа що алкохол са изпукали в почивките....

59

Срам за Срам

преди 1 година

Зло са партиите на статуквото за които гласуваш.

58

Анонимен

преди 1 година

18 часа маратон едва ли не прозвучава като 18 часа много работа...а те 18 часа се нападат и нареждат и си правят кефа така, сякаш са в селската кръчма.

57

Срам

преди 1 година

След 33 години " възход" отново тема на парламента са честни и прозрачни избори. 33 години провал след провал. Хора системата е виновна не ние. Системата-фалшивата демокрация и нейния хегемон-САЩ са злото на света.

56

Анонимен

преди 1 година

Кохортата ГЕРБ ДПС БСП Възраждане Български възход си върна хартиената бюлеетино. Честито на олигарсите, феодалите и масоните, и всички ченгета които през почивните дни ще празнуват по хотелите си купени с ограбени пари. Ще празнуват връщането на мултаците и открития пред тях път към новите милиарди. Честито на онези, които позволиха това. Честито на крепостния диванен селянин, който отново ще си е на същото място и ще обвинява другите за собстветата си трагедия, причинена от самия него. Честито