14

Анонимен

преди 1 година

футболът последните години е само нагласени мачове и тънки сметки. Дали да победят , дали не , аама с каква разлика да бъдело...

13

Анонимен

преди 1 година

Луис Енрике, пусни резервите срещу японците след малко ве! Остави титулярите да си почиват, брат! Направи ни една хубава вечер, като изхвърлите швабите тази вечер.

12

Анонимен

преди 1 година

Испанците могат да хлъзнат Германия и като нищо ще го направят. Все пак елеминират един от "фаворитите" (смешковци) още от груповата фаза и така няма шанс евентуално да им се паднат по натам (т.е финала).

11

Анонимен

преди 1 година

до 10 Не че го харесвам Лукаку, просто в тази ситуация и след това изражението му ....беше наистина тъжно.

10

Анонимен

преди 1 година

Браво на братята хървати, че изритаха Чернгия, която ще бъде почупена от мароканските им братя нощес.

9

Анонимен

преди 1 година

до 8 Това е че Германия ако бие поне с два гола разлика Коста Рика, на японците им трябва задължително победа срещу Испания. При равенство на Япония с Испания отпада Япония за сметка на Германия. пак казвам, ако Германия вкара поне два гола повече.

8

Анонимен

преди 1 година

Стана ми мъчно за Лукаку направо в нея ситуация. - няма какво да ти е мъчно. Лукаку стигна пика на своите възможности отдавна. На 3 пъти му се даваше шанс да играе в Премийр Лийг и дори и се видя, че макар и да вкарва по 15 гола на сезон не може да вкара и 1 гол срещу отбор от горната половина на таблицата. Затова и неговото място е в Серия А. С Лаутаро са си лика прилика. Добри са, ама са на ниво Лига Европа.

7

Анонимен

преди 1 година

до 1 И защо да падат нарочно испанците от Япония? Какво против имат германците, че да искат да ги изхвърлят? Ако е примерно Полша на мястото на Испания и Русия на мястото на Германия, там вече на 100% можем да бъдем сигурни, че поляците нарочно ще паднат за да изхвърлят руснаците. И това го казвам съвсем сериозно.

6

Анонимен

преди 1 година

"Сега остава и испанците нарочно да паднат от Япония и да изхвърлят фашистите от световното." - японците могат да бият испанците или поне да направят равен с тях и без да им пускат аванта. Германия играха много посредствено и в двата мача на контри и преса докато Япония и Испания играят идентичен, бърз, нападателен футбол защото футболистите им не са особено високи и не могат да си позволят да играят на контра-атаки. Ще бъде много приятен мач със сигурност.

5

за 3

преди 1 година

Стана ми мъчно за Лукаку направо в нея ситуация. Не можеше да повярва след този пропуск 2-3 минути след това какъв шанс изтърва за да класира Белгия напред. Беше като хипнотизиран.

4

Анонимен

преди 1 година

До 2 - абсолютно. Всеки над 25 годишна възраст знае, че моментния им пик се дължи на това, че за евро 2000 си ремонтираха стадионите и тренировъчните игрища, заради което децата набор 87-94 по юношеските школи бяха с едни гърди пред останалите европейци. Последните 10 години обаче почти навсякъде по света се построиха страшни терени и съответно нивото и на останалите отбори се вдигна, а с това и временния блясък на Белгия изчезна.

3

Анонимен

преди 1 година

Малиий, сега какви погроми ще има в Брюксел!

2

Анонимен

преди 1 година

до 2 Пуснах си мача последните 20 минути. Белгия в продължението можеше да вкара гол и да се класира. Лукаку на един метър от вратата топката му се удари в гърдите след центриране. Не успя да реагира защото го изненада топката и Хърватия си заминаваха. Луд късмет за хърватите.

1

Каква драма?

преди 1 година

Каква сензация е, че Белгия отпадна? Някаква константна сила в световният футбол ли са? Бразилия на Европа? Нали имат един де фройне и това е. От самото начало беше ясно, че от тази група няма да излязат.