5

Анонимен

преди 1 година

Случайно чух част от разговор между непознати млади мъже, единият от които явно се беше върнал наскоро от Германия. Твърдеше, че там получавали по три евро за направата на 1 кв. м. окачен таван. Вероятно това е била само цената на труда, нямаше как да попитам. Освен това човекът каза "Юркат те да работиш бързо, не е както тук яваш яваш."

4

Анонимен

преди 1 година

"София трябва да е на първо място. Не получаваш нищо, но плащаш на 1000 евро квадрата. Голи стени, никаква инфраструктура, гараж йок, инфраструктура под всякаква критика, тревни площи, басейн или някакви красоти просто няма." - вземи си куче и ако съзерцаваш живота му в продължение на 5-6 години можеш и да осъзнаеш колко хубава е София. ;) мен кучетата ми показаха истинската страна на живота - ядене, спане, разходки по цял ден и постоянна сексуална готовност. Бау!

3

Анонимен

преди 1 година

До 5 - благодаря за отговора, но вадиш думите ми от контекста на темата, а той е "най-скъпите" градове. Честно казано не бих сменил София за села като Тексас и Ню Джърси, ако ще живея на село предпочитам да съм безработен при 80 годишната ми баба в Казанлък и да гледаме Обещание и Огледален свят по БТВ :) То дали ще копам картофите на баба или ще опъвам жици в Тексас е едно и също.

2

Анонимен

преди 1 година

Е аз като писах преди месеци, че бачкам лятно време еликтричар в Ню Йорк при бащата и че се взима по-малко от колкото чистач в София хората ми слагаха минуси. Хахаха. С 20долара на час в Ню Йорк можете да си наемете ателие и на края на месеца като теглите чертата Ви остават 300$ да набодете някоя дрогирана ескортка за 1 час. Тук с 1 ремонт на баня за седмица изкарвам колкото за цял месец блъскане по небостъргачите. Там 70% от живущите са на кредит. Повече не мисля да ходя, демоде е.

1

БГ Цирк

преди 1 година

Поне 80 български града трябваше да има в тая класация