30

Mr. Bombastic

преди 1 година

Boom.

29

Анонимен

преди 1 година

имаше няколко писма антркас баси тъпата група са тия не биг фор

28

кои руснаци?

преди 1 година

Които се кълняха, че само луд може да вярва, че Русия ще навлезе в Украйна?Мда...на тях вече всеки им вярва.

27

Германец

преди 1 година

Нормално, като нямаш успехи на бойното поле, прибягваш към подмолни и подли методи спрямо цивилното население. Добро пожаловать в рашистанский мир...

26

Анонимен

преди 1 година

Същите сopocoидни пpocтаци тук преди 2 седмици пишеха, че щом руснаците отричали за ракетното нападение над Полша, то значи Русия била атакувала Полша и трябвало да се задейства член 5, тоест да ни хвърлят нас във войната, защото те всичките са непригодни за фронта поради дълбоки ментални, физически и генетични увреждания и болести. Пожелавам им по същия начин да ги обвиняват несправедливо в техния живот - те и техните деца.

25

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пак гузни негонени. Тази с *** трябва да се утилизира.

24

Испански сутеньор

преди 1 година

"Точно са рашистите, използвайки варварски начини за сплашване на съюзниците на Украйна! Ще загуби войната Русия и ще си плати всичко, което извърши." ---------------------------- Точно *** ти беше. След като свърши работата си по испанските магистрали, започна да заработва допълнително поради кризата в Испания с терористична дейност.

23

Алън Грант

преди 1 година

Точно са рашистите, използвайки варварски начини за сплашване на съюзниците на Украйна! Ще загуби войната Русия и ще си плати всичко, което извърши.

22

До ДАНС

преди 1 година

Нивото на сopocoидите в България е паднало отчайващо. ДАНС трябва да разследват сериозно дали ДБ раздават наркотици на някакви самoтни нeщacтници и пристрастявайки ги към незаконната дрога, ги принуждава да тpoлят пpocтотии по онлайн медиите.

21

ZV

преди 1 година

А колет кога?

20

Българин

преди 1 година

Руски терористи, Георги Марков, Политковская, Немцов, Скрипал, Арсенал Казанлък, сега украински посолства.

19

още нещо

преди 1 година

жал ми е за пундин започва война с целия свят и го чака съдбата на Хитлер.няма бункер в русия където да се скрие.Ще го нтамерят да стои да трепери и да чака жалката си съдба.

18

ясно

преди 1 година

интересно ако имаше нещо общо дали щеше да признае .Сигурно е някой готвач от посолството който се прави на терорист Руското посолство няма общо но ГРУ главното разузнавателно управление на Русия -има

17

Анонимен

преди 1 година

Аз пък казвам, че това са атентати организирани от България, точно от централата на ДБ и техните радикализирани привърженици, които нищо хайлазуват и не работят от десетки години, а се изхранват от тpoлене по медиите и са на хранилка към американски НПО-та.

16

Анонимен

преди 1 година

"От руското посолство се били разграничили. Те и хората на Осама се бяха разграничили след атентатите на 11.09." -------------------------------------------------------------------------------------- Под нивото ми е да пиша на copocоиден пpoстак, но Осама бен Ладен и Алкайда пое отговорност за атентатите наа 09/11. А това какво са гласували някакви чичковци и лелки от Брюксел, изобщо няма нищо общо с реалния живот. А на теб и твоето семейство никой не ви пречи да отивате в Украйна и да се биете.

15

Анонимен

преди 1 година

От руското посолство се били разграничили. Те и хората на Осама се бяха разграничили след атентатите на 11.09. Миналата седмица ЕП установи, че Русия е държава подкрепяща тероризма.

14

И испанската полиция

преди 1 година

ще проведе разследване, след което ще каже, че знае с точност, кой е изпратил писмото, но няма желание да го сподели, за да не дестабилизира геополитическата обстановка... освен това, винаги могат да накиснат баските сепаратисти.

13

Анонимен

преди 1 година

не ще дума бил е путин

12

Е защо бе

преди 1 година

Нали са приятели с Венецуела и Иран ?! Върви, че разбери..., а може и някой бг-путинофил да е !

11

Карлуково

преди 1 година

Провокации на укрите, които виждат, че войната вече свършва и няма да могат да крадат от милиардните помощи на САЩ и ЕС. Затова направиха провокацията преди 2 седмици със зенитните ракети С-300 в Полша и се опитаха да вкарат НАТО във войната. След като Байдън не им се върза на глупостите, сега украинците пускат тези колети и искат да изкарат отново Путин виновен за да се задейства Член 5 и да вкарат всички в тази война