22

22

преди 1 година

Иза гласовете от чуждбина да се определят примерно 4% от депутатските места, които партиите да си ги разпределят според гласовете от чужбина

21

22

преди 1 година

Напълно подкрепям! И много правилно -Тези, които постоянно пребивават в чужбина и живеят извън страната за повече от 5 години не бива да имат право на глас. Каква е логиката хора, които работят и плащат данъци навън да избират кой ще управлява България?!

20

Пенсионер

преди 1 година

Видяхме ги ВСИЧКИТЕ с чуждите дипломи колко струват, цАРЯ ги доведе, Кирчо и Кокорчо си ги размахват, и понеже все учат Gъzъ как трябва да Сeре та затова сме все osrani.

19

Анонимен

преди 1 година

"Така например висшист с 20 години трудов стаж и едно дете ще има тежест 3.0 гласа." - а римлянин с 20 деца ще има 10 гласа. Тоя мисли ли, като предлага подобни глупости?!

18

Off

преди 1 година

Поизхвърлил се е, кат такооо на песък.

17

Лаврентий Берия

преди 1 година

Идеята с бонуса за децата не е лоша, но при шведските фамилии да се признава бонус до едно дете. Че тея и децата си ще хванат да продават.

16

Анонимен

преди 1 година

Който слуша хип-хоп, хоп още един глас. И така с 10 000 човека, некои ще имат 500 000 гласа. Тоя добре ли е?

15

Анонимен

преди 1 година

Аз бих казал на тоя тарикатин тежест да имат тези които плащат най много данъци включително и ддс не съм съгласен с нито едно негово предложение една система усложни ли се фалшификациите ше станат неконтролеруеми

14

Анонимен

преди 1 година

Сещам се за една група гласоподаватели, които ще изпреварят другите по тежест, въпреки че не работят нищо и нямат висше образование. То и сега е така, но поне им плащат да гласуват :D Иначе съм за президентска република. Има един избран и няма как да не направи правителство. Пък после той ще е отговорен. Всъщност, по ирония, най-добре работещите правителства в България са служебните - назначени от президента

13

Анонимен

преди 1 година

"Нинова с таблета" ни лъже с хартиени избори.

12

Анонимен

преди 1 година

"Нинова с таблета" гласува за хартиени избори, за да си купи още таблети на Айпад.

11

Майора

преди 1 година

Жалко Биков може да си завършил престижни университети и колежи , но явно не си запознат с Конституцията на РБ , която дава равен состъп на всички до всяка една област в държавата! Така че това което предлагаш е нарушение на Конституцията и зконите на страната и нарушение правата на човека!

10

Анонимен

преди 1 година

Нинова гласува за машините. Използва таблет. Боко използва телефон с копчета. Срам за Нинова, че използва таблет. Пари-избори-пари.

9

Нинова с таблета

преди 1 година

Нинова се показа с машина в парламента - таблет. Тя е хвърлила хартията и ни лъже за машините. Веднага да се конфискува измамната машина от Нинова и да и се даде мазен тефтер. Нинова е избрала машините и ни лъже. За Боко и Доган знаем, че ни лъжат, но Нинова ни лъже с таблета сега.

8

Анонимен

преди 1 година

АнонименСитуацията е по скоро да опиташ да продаваш развалена торта с надценка,на човек който е на системи и не може да се храни ,и да му обясняваш че е на промоция.

7

Анонимен

преди 1 година

Върнахме дървеното рало и ръчния труд по манифактурата на изборите. Око да види, ръка да драсне. Бай Генийо прави избори.

6

Анонимен

преди 1 година

Хаха, това дето го предлагаш сигурно го е имало, но в друга епоха.

5

Анонимен

преди 1 година

Не е проблема в структурата, а във външното влияние. В парламента материала е лош защото честните българи не желаят да правят федерки на запада за по 8 бона на месец.

4

Анонимен

преди 1 година

Момче, ислямизират и потурчват България. Не остава много време.

3

Анонимен

преди 1 година

'следва спешно да организираме референдум за президентска република' --- следва сите политици да се махате от балканите. рундьо няма да спечели толкова лесно. и той е за въжето.