23

Анонимен

преди 1 година

Аз така или иначе, апартамента не го отоплявам - вътре е 13-15С зимата. Така или иначе излизам рано, прибирам се късно и няма смисъл да топла празно пространство. Като му е студено на човек се облича с много дрехи и всичко е точно.

22

Albi

преди 1 година

Като ще триете неудобни коментари, защо изобщо давате опция да се коментира? Всички да пишат колко сме добре ли? Е не сме. Ря истината няма как да се скрие.

21

Анонимен

преди 1 година

През 1940 г. когато си връщаме Южна Добруджа Хитлер предлага на цар Борис Трети да ни даде и Северна Добруджа. Царят ужасен отвърнал - Не искам да имаме обща граница с Русия. След три години се споминал от напрежение, че болшевизацията на България е неизбежна и династията си заминава. Последното не попречи синът му комарджията и празнословец да попадне в лапите на КГБ и ДС. Те ни го инсталираха през 2001 г., а той за благодарност ни остави гавазина си да ни съсипва живота.

20

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен с теб! Все пак 2020-та сме няма по-напредлано поколение от нашето сега. Смятам, че роботите са неспособни да навердят на човеците.

19

Анонимен

преди 1 година

В България гладуват единствено несретниците и пенсионерите без деца и с ниска пенсия. Трябва да сме благодарни на съдбата и НАТО, че нямаме обща граница с Русия и навреме влязохме в Алианса. Войната е масово убийство на хора и нищо друго, а зимата я има всяка година по това време.

18

МНЕНИЕ

преди 1 година

България не е на Мястото на Украйна . Това да ви напомня . Защото ако беше досега да сме избили нашествениците . Лошото е че има Партийци които работят за Проект - да се изпратят Български Войници на Източния Фронт . Тези Партийци ще се съдят от Народен Съд .За Критиците - Украинските Войници лежат в Слънчев Бряг .

17

Ромомраз

преди 1 година

А сингънина я посреща по потник с кечеци до бумтящата печка Щото българина бачка да му дава 16 вида помощи само да яде...се ре и сеибе!

16

Анонимен

преди 1 година

Сняг посред зима. Какъв ужас!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Лъжи. Българина е свикнал с всякакви простотии и ще се оправи както винаги. За ваше съжаление. Наздраве!

14

toti

преди 1 година

КОй се плаши,стига глупости...като всека и тая ще мине ...хайде НАЗДРАВЕ !!!

13

Анонимен

преди 1 година

Тези, дето се ужасяваха от ковида, измреха. Сега остава да изпомръзнат тия, дето не могат да живеят без руски газ. И да останем малко по-нормалните да си живеем.

12

Ицо

преди 1 година

Щом си гласувате за агентите на ДС, значи не сте поумнели. Явно заслужавате нова Жан Виденова зима... да ви загреят чугунените глави.

11

Шу Мфу Шите

преди 1 година

Не е войната в Украйна , а безкрайната алчност на българският честен частник , който търси всякаква причина ( най-често без причина) да вдига цените ! И понеже по веригата нагоре има много "отчисления" по нивата на т.нар. държава , цените никога не тръгват надолу ...

10

А бе

преди 1 година

Посреща я с мезе и пиене,оттам нататък каквото дойде!

9

Анонимен

преди 1 година

То вече няма зими, те ревът отсега на 5 градуса че било студено. Ми изнежени сте бе! Вие сте свикнали по потници да ходите навремето при бай Тошо. То и аз ходех по потник в апартамента, ама тръбите не се пипат от горещина и ако взимаш 200 лева заплата даваш 20 лева за парно и топла вода за тристаен.Сега ако взимаш 1500 лева на 150 лева ли ще се спреш за да направиш тристайния баня? То и да искаш не можеш, ако щеш отвърти винтилите *** макс, защото я няма онази температура на тръбите при най Тошо

8

Анонимен

преди 1 година

43% притеснени как ще си плащат сметките, други 27% - все ще се справим...44 -те %, като сте притеснени, няма да се отоплявате бе! Аз от 5 години поне не съм си пускал парното и не ползвам и друг източник да се отоплявам. Трябва дастане -20 градуса, че да ми стане студено в апартамента. За жалост плащам за тръбите на мафията от топлофикация, но те какво леля си отдават 2-3 градуса най- много. Такса сградна инсталация на мафиотите за тръбите 35 лева давам. грешни пари. 150 кинта за цялата зима.

7

ПроСоТо

преди 1 година

ОПРЕДЕЛЕНО е трудно,но не трябва да се прекалява с внушенията!..Някога,и при това не чак толкова отдавна,Ноември,Декември,Януари и Февруари бяха месеци с минусови температури и обилни снеговалежи...Дунав замръзваше,Марица също !..Като деца ходехме на училище през 50 сантиметрови преспи..НО НИКОЙ НЕ СЕ ОПЛАКВАШЕ !!!!!...Сега какво стана?..-Малце дъжд,малце вятър,и край-Свърши живота ..

6

Оф

преди 1 година

Какво значи " българинът"? Има богати, има и бедни. Първите - без страх. Вторите - със страх.

5

Анонимен

преди 1 година

Страшна кочи-на ни направи 12 години управление на корупцията

4

Анонимен

преди 1 година

Мечка страх мене не. Ей, сега ядох палачинки на отворен прозорец по ***, че ми е жега. За справка в Младост София съм и навън е 2 градуса. Човек трябва да се калява и да не се оплаква от живота иначе не става за никв *** и все ще е с манталитета на жертва от втория/третия свят. Също ще спомена, че съм абсолютно безработен и че въобще не ме вълнуват кви сменки ще ми дойдат. 1 месец работа дори на минимална заплата ми покриват сметките за целия зимен сезон ток/вода/парно квото се сетите.