35

Анонимен

преди 1 година

Пак ли си оставаме , най-бедни и най-корумпирани с управлението на герб ?

34

Емо

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ КРАДЕНАТА колко още документи да се извадят,че Гешев да прибере Киро и Асен .

33

Анонимен

преди 1 година

Аве Биков , а ''вожд'' имате ли ?Тия Бате , още си вярват , че ще управляват ---НЯКОГАШ.

32

Ъъъ

преди 1 година

Готови сте да крадете

31

Анонимен

преди 1 година

Премиер ще е боцко

30

Мнение

преди 1 година

Има и затвор готов за вас

29

Боко Т.

преди 1 година

А аз съм готов, изпразних шкафчето и чакам новите доставки от пачки и кюлчета

28

Анонимен

преди 1 година

Супер сте всичко си имате , само не и гласоподаватели достатъчно - нали така

27

Замунд

преди 1 година

Биков, стига си шикалкавил ами казвай кой се е навил да се коалирате. Турците са ясни ама кой е третия. Със Стефан Янки не става, не ви стигат мандатите. Вътрешните войни на БСП не ги правят сигурен партньор. В ПП и Възраждане мисля е останало някакво чувство за самосахрънение, което не позволява коалиция с вас. Останаха само Ристьо Лодкаря и генерал Гномов. Това е най-вероятния вариант мисля, те и да не искат много ако им свирнат от Козяк няма къде да ходят.

26

Курнелия

преди 1 година

До Анонимен 37 Да сложи ръка на допето си и да повтори какво каза-Борисов трябва да лежи в затвора.Явно е заплашен яката,та обърна палачинката.

25

Анонимен

преди 1 година

И Свиленски,първия на жената на на зеления чорап ви подкрепя.

24

Калеко Алеко

преди 1 година

До Един там ... ами готови са, те крадат само в кулажните фейсбук чекмиджета, за разлика от тези дето за 6 месеца завлякоха 10 милиарда и вместо с фотошоповете за Борисов, станаха известни с Джемкорп, с комисионните за газта и офшорките, и със семейните фирми и ортаци от бЪрдака на кумците, кумиците и любовниците ... !!!

23

Илчовски

преди 1 година

Илчовски пренася всичко в Румъния, даваха го при Сашо Диков. Човекът е накупил земя хиляди декари в Румъния без проблем и на тънки пари. Цялата техника му е там вече. Тук си е оставил само рента. Според мен спря да говори, защото е получил снимка по пощата на семейството си или нещо подобно. Знаете какво означава това, нали. Човекът има жена, деца и не му се рискуваше. Но в момента, в който окончателно бизнесът и семейството му е в Румъния очаквам да ги понатъпче още малко мутрите!

22

Анонимен

преди 1 година

придворния клоун , завършил актьорския, пак се обажда

21

Един там

преди 1 година

Крадците са готови да крадът..

20

Избори

преди 1 година

Истината е, че в момента най-подходящият вариант са нови избори. Конституцията не е консервативна в това отношение, ако трябва 10 години служебно ще има, но тези башибозуци от четирибуквената групировка трябва да не помирисват властта!

19

баба мара

преди 1 година

връщате веднага мандата и не се мотаете избори 2023 г докато случим на новилица на нови идеи

18

Капутляри

преди 1 година

Няма ли кой да му забие един шамар на тва лаиненце Кравов?! И един шут на кравата Сачева?

17

Кравоебов

преди 1 година

Защо ни занимавате с това умствено изостанало същество.То, и цялото герберастко стадо, са пряко доказателство,че еволюцията може да си дава почивка. Народеее!Защо ги вкарваш в Народното събрание таквизи.Да ги натоварим в един самолет и...подарък за украинското еврейче.

16

Мекере

преди 1 година

Илчовски и за Биков каза че има достатъчно информация от парламентарна комисия пред обществото. Достатъчно, че Биков да отпътува за централния затвор за няколко години. Но първо господарят Борисов трябва да влезне в затвора, останалите са лесни, те са просто магарета, кои диви, кои кротки.