62

Германец

преди 1 година

"Ако дойдети със семействота за четри човека автоматично 2200 евро... Прюс наем жилище, медицински и други помощи!" -- Хахахаха, да си учила бе, лелче :) Аз получавам в пъти повече и не чакам на подаяния.

61

Анонимен

преди 1 година

Това е процес на диресофикация в енергийният сектор! В образователния и меедийният сектор вече завършиха диресофикацията последните 8 години!

60

Калеко Алеко

преди 1 година

Някакви безродни твари с русoфилисtични отклоннеия се гордеят с постиженията военнопрестъпника путин, който притаен в бункера си изстрелва ракети по жилищни райони, електроцентрали, болници и граждански обекти в Украйна причинавайки смърт, разрушения и хуманитарна криза и катастрофа на населението ... това е тактиката на кремълските стратези, защото при пряк сблъсък с украинската армия им се налага да се оттеглят "стратегически", като в паниката си зарязват и военният си скрап ... !!!

59

Германец

преди 1 година

"украински млади мъже се веселят със семействата си за сметка на данъкоплатеца тук" -- Живи и здрави. Аз нямам проблем данъците ми да отиват за това. А теб това, драга Харц IV получателко, това не те касае :)

58

Анонимен

преди 1 година

Мене ме нарритаха беге демократично. Сега ми е тежко. Какво да изпитвам към тия голмайстори. Ами към тяхното протеже какво да изпитвам какво.

57

Анонимен

преди 1 година

По време на войната в Югославия, НАТО разруши енергийната им мрежа, обяснявайки, че е оправдано защото югославската армия разчитала на ток. Защо не наричахте натовските удари терористични?

56

Анонимен

преди 1 година

Сега да се оправят сам.

55

Анонимен

преди 1 година

А бе нали миналата седмица казаха че украинцките фашисти си ремонтирали на 100 разрушенията по ел. системата? Кво стана? Муахахахаа...

54

Гирманка

преди 1 година

А това е на човек! Ако дойдети със семействота за четри човека автоматично 2200 евро джобни хори за храна- това са 4400 лева на украинско семейство само за храна! Прюс наем жилище, медицински и други помощи!

53

АК-47

преди 1 година

Живял съм в Киев 3 години, когато на власт не бяха укронацистите. Зимно време става под -20 градуса. И така продължава със седмици. Ясно небе, грее слънце, носът ти залепва, ако дишаш без шал. Но сами си го направиха, и ще си го получат.

52

Кондолиза Райс

преди 1 година

До Виктория и Мадлен: Споко на руснаците ще им свършат парите хреди на нас да ни свърши газа!

51

Гирманка

преди 1 година

Съвет до украинците без ток: Елате в Гирмания! Получавате автоматично и безусловно апартамент, медицинска застраховка и отопление покрито от държавата + 550 евро за храна месечно!

50

Анонимен

преди 1 година

Виктория до Мадлен : 600 хиляди иракчани е приемлива цена.Така си е.

49

Анонимен

преди 1 година

Повече хора ще умрат от студ в Укрия и Европа отколкото на фронта..

48

Анонимен

преди 1 година

И на югославяните не им е било хубаво. И те стояха на студено без да знаят защо . Тогава поради това че бяхме млади и зелени по вярвахме в постановките но вече остаряхме и поумняхме. Не вярваме на театрални постановки.

47

Няма проблем

преди 1 година

Зиленска саде наскоро интервю за ВВС от отопления си хотел. Валдорф Астория, че екраинците са готови да живеят три години без ток!

46

Маделин Олбрайт

преди 1 година

Цената си струва милиони укри да мръзнат.

45

АК-47

преди 1 година

Я пак!!! Терористични атаки, ти да видиш!! А укронацистите днес са обстреляли в Донецк две детски градини с хуманитарни снаряди. И всеки ден вече девета година бият хуманитарно по жилищни сгради в целия Донбас. С хуманитарните обстрели загинаха повече от 14000 мирни граждани и над 100 деца. Кога ще напишете за това???

44

Анонимен

преди 1 година

На самите управляващи ури не им пука. Що не мен да ми пука? Каквото са посяли това жънат.

43

Гирманка

преди 1 година

До 42 То да бяха само украинки..сега отвориха коледните пазари и пълно с украински млади мъже се веселят със семействата си за сметка на данъкоплатеца тук!