29

Анонимен

преди 1 година

затворете всичко , да станем като в Киев , да сме съпричастни

28

Анонимен

преди 1 година

Наскоро пак имаше статии,че имало преговори за смяна на горивото.Или искат да ни гръмнат и унищожат,или да ни унищожат енергетиката.Трети вариант няма.

27

Анонимен

преди 1 година

Тези пак ли са си правили експерименти да сменят с американско гориво?!Експертите им казаха 1 милион пъти,че ще доведе до аварии!

26

Fena

преди 1 година

До 29. Не знам вече не ви ли писна от тази дъвка, че сме купували скъп газ от Газпром. Руснаците продават газа по дългосрочен договор по цени на петрола и цени на борсата. Има си правила. Как да ти дадат газ на цената на този в Германия, като там има 60 млрд годишна консумация, тук - 2,5 млрд.

25

австро питек

преди 1 година

кой изкара вера су, кой спаси хората от царевна кораба или как беше, европейските братя ли ?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "уснаците единствено се смиляваха" - как се смиляваха? Като ни продаваха най-скъпия газ в целия ЕС? Това преди кризата в Украйна. Сега кой ни пази небето? Ако не се справят сами с плановите авари, (аварии след планов ремонт) да викнат разследващи от вънка. Не е срамно да се иска помощ. Енергийната система на БГ е хъб за целия балкански полуостров и повече. И в Австрия понякога им се налага да ползват български ток,

23

Анонимен

преди 1 година

Уж няма радиация, а оня ментално увредения денонощно бълва глупости. Това каква го разбираме?

22

Зелените мощности

преди 1 година

ВЕИ са засегнати, защото ПАВЕЦ не работи пък без батерия ВЕИ не могат да балансират мрежата. АЕЦ и ВЕЦ Цанков Камък също произвеждат евтин и чист от въглеродни емисии ток. Въглищните централи работят на пълни обороти и не са засегнати "аварии". В съшото време ЕС раздава сертификатите за замърсяване и чрез глоби ускапява тока на въглищните централи. Сетете се за рева от Въглишните централи в България и апсурдната идея на Доган да обложи с данък всички ВЕИ източници за да им ускъпи тока.

21

Анонимен

преди 1 година

Така става, когато сроковете на плановите годишни ремонти са съкратени.

20

Колко удобно

преди 1 година

Авария - точно след планов ремонт. Случайност? Едновременно с двете аварирали турбини на ПАВЕЦ Чиара (пак след ремонт) и аварията в Цанков Камък. Това точно по времето в което се води война и Путин спира газта за Европа. Съмнително всичкото да е случайност.

19

Анонимен

преди 1 година

Нещо много неизправности в АЕЦ!, най евтината, най чистата и безопасна ел енергия!

18

Водопроводчик

преди 1 година

Дано да не е като да смеси вода и масло колата - двигателя е за изхвърляне. Отиде ни реактора.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво свършиха родните евроатлантически слуги за българската енергетика.Куневица затвори два работещи реактора на Козлодуй.Борисов бастиса Белене и ЮП.Харвардските измамници подписаха края на Мариците и ни натресоха три пъти по скъпия втечнен газ.Сега отново се дупят на американците и купуват тяхно ядрено гориво за пети и шести блок,в резултат на което и те скоро ще спрат работа.И така да обобщим резултатите от евроатлантическата ни солидарност.България от енергиен тигър стана енергийна мишка.

16

Анонимен

преди 1 година

Чакаме слънцето да изгрее от север !

15

Мишо

преди 1 година

До N13 Случайно или не имаш ли представа, Че и едното и другото са ти комунистическо наследство. Всичко там е супер старо. Демокрацията какво ти даде свобода да живееш мизерно или да имигрираш.

14

М

преди 1 година

Тези два ядрени блока ни останаха от времето когато имахме държавност, закони и бъдеще като народ. Всичко ни взеха и разрушиха. Българи огледайте се парченцата стъкло с което ни лъжат сега не са диаманти. Не винаги злото е там където е посочено че е .

13

Мишо

преди 1 година

Не че ви пука продажни гризачи. Спирайте го вече този АЕЦ е да минаваме на еко живот. Всички значими енергийни проекти за България бяха провалени от вас. Сега решавате в парламента за бюлетините. Едно ви е в главата на всичките как да крадете повече!!!!Съсипахте държавата.

12

Анонимен

преди 1 година

Откакто тръгна войната и кажи речи всяка седмица четем са проблем в АЕЦ и за лек инцидент в Арсенал. Дали е случайно,а?

11

Ядрена зима

преди 1 година

Вижте ся, нема са пуашите;))) "Козлодуй" бодро пърпоруи на болгарски брег! Е, от време на време дава фира, *** тъ са соц. машините, вървят, дорде съвсем не спрат. Ама са дурачни, та дори след време, гато работниците ша са цъкащи по телефоните демократични глезльовци, АЕЦ-а, па ша бачка на самотек! Я, вижте, електоцентралата ЗАЯЦ що бомби отнесе - едните я бомбят, другите я бомбят, крива им е нящу и па работи! С тел да я вържеш, ша работи! Това е Технология!

10

Анонимен

преди 1 година

До УжасенаДа се затвори АЕЦ КОЗЛОДУЙ, и без това е опасен и няма полза и нужда от АЕЦ.- Да затворим и Мариците, защото много цапат и да се греем само на слънце. Ще сме първата зелена икономика без въглеродни емисии.