56

преди 1 година

Прогрес означава да се научиш лекуваш оригиналните органи на човек, а не да ги заменяш със синтетични.

55

Някой към 67

преди 1 година

Ама как може да ме изпревариш със ваксините леле изостанах с една игра хаха. Как му казваха бодна хахаха. Дозата на четвъртата добре ли е? От нея започна ли сигнали да хващаш, че аз със три само предавам май. Хахаха.

54

До 67

преди 1 година

Върни се до 5 години пак да коментираш колко си добре. Дългосрочните ефекти не са изследвани. Ваксинирането е право на избор по конституция.

53

Анонимен

преди 1 година

преди 30-40г. ако бяхте казали на някоя баба че ще си носи телефона в джоба и ще може да се се обажда и да си ръси идио тиите из селото само с натискането на няколко бутона щеше да ви прати да се запишете на отчет в психото, със сигурност това с линка ше е добра идея в началото докато върши полезна работа на обикновения де би л да си комуникира с разни машинарии като във фантастичен филм но като се намесят хакерчетата и ония в парламата човешкия вид ще потъне още едно ниво в робство и войни

52

До 66

преди 1 година

Сложи си бустер на бустера и може и до космоса да литнеш. Или към отвъдното. Както предпочиташ - всеки си носи риска. Ако не ти стига адреналина може да се кандидатираш за доброволец - опитна мишка за проектите на Мъскчо.

51

Анонимен

преди 1 година

Аз имам 4 ваксини. И сега какво? 4 чипа ли имам? Някакви свръхспособнисти ли съм развил? А тези 4 чипове как се синхронизирани? Айде, чакам отговори от нашите конспиратори! Забравих да кажа, че в къщи сме някои с х 3 други с х 4 ваксини. И сега ко????

50

Някой към 60

преди 1 година

Аз имам три ваксини. Кой номер и на колко блутута излъчвам? Сигнала на кораба майка ли отива директно?

49

Човек в 21 век

преди 1 година

Някои искат да поробят човечеството ли ?А тези НЯКОИ за какви се имат?

48

художника

преди 1 година

Искам Чип в долната глава и да мога да го регулирам с дистанционно.

47

Няма страшно,

преди 1 година

те не могат и сега да смогнат с производството на чипове, пък камо ли още една пазарна ниша да запълнят. Тази "привилегия" ще е достъпна първоначално за доброволци, докато изпипат технологията, смъртните случаи ще се потулят, ще извадят след 10-15 години един човечец, който ще стане от инвалидната количка, може и филм да направят за него, а за масово чипосване и дума не може да става - твърде много сме на планетата... все още!

46

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Те тестовете с хора отдавна започнаха, че и свършиха. Просто сега ви казват в прав текст какво ви чака. Наврете си чиповете... знаете къде!

45

Българин

преди 1 година

Ех Елоне Елоне...сега хвърли в тежък смут панелните конспиратори по света и у нас! ХА ХА ХА ХА ХА

44

Анонимен

преди 1 година

Сега ще слагат чипове в колите. ЕС глобява България че няма внедрена система в колите I CALL"" уж при птп да се обадиш да даде сигнал итакива, по скоро е да те подслушват в колата и да те следи GPS къде ходиш. И сега някой ще каже точно теб ще следят. те конкретно за нещо няма да те следят но ще ти записват всичко и когато се наложи тогава ще те проверят....

43

Samo minavam

преди 1 година

Deux ecs Mashina ,мечта стара, колкото света. То и сегашните броилери, загубени в Нета, са оперирани, умствено

42

Анонимен

преди 1 година

Горкият той, има 10 дечица, няколко съпруги, отделно родата, всички живи и здрави, ама колко много чипове ще отидат само за тях, без печалба, но нали ще са в крак с модата за интелект, па макар и изкуствен!

41

Някой

преди 1 година

Незнам защо не ми харесаха долният коментар хаха. Имам болки в главата отгоре световъртеж и съм като труп и спя като пън. Не ми харесвате главоболието или...? Имам си и три ваксини ей така хаха. Що да не се посмея и аз на теориите ви и конспирациите ви за чипирането.... Айтитата и хакерите да пробват чип имам ли нямам ли хаха. Имаше ли наш Пешо глава или не? Хахаха

40

noFreeman

преди 1 година

какъвто е гро.зен евреина трябва първо на себе си да сложи...

39

Таня

преди 1 година

Браво. Винаги нестандартните хора движат света напред.

38

Kopни

преди 1 година

Kиpo, gaй kogoвeтe!

37

Някой

преди 1 година

Само да не дават дефекти като тесла и при дъжд да ти даде главата на късо. Аз се чудя защо два дни ме боли главата отгоре и съм като труп то може и да са ме чипирали хаха. Имам три ваксини хаха. Нека айти хакването на чипа започне сега хахаха