5

Анонимен

преди 1 година

В България просто до сега нямаше лява партия, а има крещяща нужда от лява политика. Лява партия не е пълна в милионери и не гласува плосък данък от 10%, който облагодетелства богатите и свръхбогатите, в Европа, дори дясна партия не би си позволила да гласува такъв плосък данък. Поради тая причина се разделят семейства, а деца израстват в недоимък без образование, което е бомба в бъдещето.

4

Анонимен

преди 1 година

А вие какви сте? Преди две години,точно Нинова беше върл противник на хартиената бюлетина,демонстрирайки го в пленарна зала, и след като драстично спаднаха вашите гласове, се оказа, че е нужно да се върне хартийката. В ефир каза, че се подвела. След 2 г. пак ще каже, че е подведена.На по-добър резултат не се надявайте, защото вашите действия отвращават вече и останалите ви гласоподаватели.Вместо да решавате, в този момент, проблемите на хората, вие мислите за повече гласове.

3

Анонимен

преди 1 година

Напоследък всеки мафиот като се почувства застрашен, ползва както му падне думата популизъм.Ще я девалвирате като думата цивилизация.

2

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОВА КОМУНИСЧЕ ПРЕДИ ПОКАЗВАШЕ ПРИЗНАЦИ НА РАЗУМ, АМА Е КОМУНИСТЧЕ И ЯВНО МУ Е МИНАЛО - ПП/ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ/ СА НАЙ-ПРОДАДЕНИТЕ УПРАВИТЕЛИ НА КОЛОНИАЛНАТА ТЕРИТОРИЯ Б-СТАН КОИТО СМЕ ИМАЛИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ НЕ СА ВЗЕЛИ ЕДНО РЕШЕНИЕ САМОСТОЯТЕЛНО БЕЗ ДА Е ОБСЪДЕНО НА "КОЗЯК"

1

Анонимен

преди 1 година

Охоо тия вече почнаа да си ги мерят кой повече лъже народа.