12

ква зима

преди 1 година

Няма смисъл от зимни гуми.

11

Анонимен

преди 1 година

Реших въпроса с подготовката на колата-продадох я.Вече нямам проблеми с нея.

10

Дончо

преди 1 година

В България се кара на фарове целогодишно и се слагат зимни гуми,но загиналите на пътя не намаляват.Значи полза никаква.Във Великобритания няма такива работи,но има контрол и се справят по-добре

9

Ами...

преди 1 година

...гуми дебица, акумулатор силвър лайн на варта, антифриз готов за ползване и зимна течност за чистачки на корем, подобрител за дизел, обслужване на климатроника, четка с телескоп за чистене на снега, стъргалка за стъкло + пръскало с течност за чистачки за предното и задното стъкла одеало и дебело яке винаги в багажника, както и вериги, и също слънчеви очила за снега, и всичко точно. Не разбирам за какво мрънкате, това си е абсолютен минимум зимата?

8

У ГРАДСКИО ТРАНСПОРТ

преди 1 година

ВСИЧКО НА ВСИЧКО СТРУВА....1.60..

7

Анонимен

преди 1 година

Карам все сезонни гуми, зимна течност не ми е нужна за кола в гараж, фалит за всеки спекулант!

6

Кристиян

преди 1 година

до 5, съветвам те да не бързаш с квалификациите. Просто е безсмислено да говориш така. Говорейки тези неща изхождам от личния ми опит и взаимодействие с чуждестранни компании. Ти освен да сипеш простотия.. не чух друго.

5

Анонимен

преди 1 година

ако не знаете зимните гуми и акумулатора са семейна ценност, и панелистанците ги предаат от баща на син, от поколение на поколение.

4

Анонимен

преди 1 година

До Кристиян Всички те разбрахме ,че нямаш нищо в главата.Защо парадираш с това?НЕ е модерно да си куха хралупа

3

Анонимен

преди 1 година

Колата не е задължителен атрибут. Всеки селтик да е с кошница паркирана в градинката на блока не е изискване на никоя институция! Има градски транспорт. Това, че на панелно семейство вече се падат по 3 стари таралясника всеки с цена по-малка от един нов комплект гуми прави градовете отвратителни за живеене.

2

Супер

преди 1 година

Какво точно се подготвя.Колата се поддържа целогодишно.Антифриз е целогодишен консуматив.Спирачки, масла всичко е годишно.Единтвено се слагат едни зимни гуми и течност за чистачки за 10 лева това е!Като започнете приготовления за ЗИМАТА е смешно.Цяла година не са поддържали кошницата която е минала технически преглед и после подготовка за ЗИМАТА.Ай стига.Повечето разходи са към държавата, ДАНЪЦИ, ВИНЕТКИ, ГАРАНЦИОНЕН ФОН *** за зеле който не става и ОКАЧВАНЕ 2 пъти на година заради улиците.АЙ си

1

Кристиян

преди 1 година

До 1 Анонимен, какво точно честитиш? Поскъпването на живота в цял свят, кризата със суровините поради война, кризата с чипове във Виетнам, която бави цялата техническа индустрия и производство, постоянното печатане на долари от американците или се опитваш да обвиниш някой тук, в България?