19

АК-47

преди 1 година

Ето това са евроатлантическите ценности!! Какъв расизъм, какви пет лева?? Върви се към пълно обезличаване на всичко нормално във всяко отношение. И затова Путин тръгна да трепе укронацистите, но и да запази страната си от всичко извратено, което идва от Запада.

18

Анонимен

преди 1 година

До Black out Ако някой живее в страната ни на социал, демонстративно не спазва законите, тероризира старците по селата и пише по стените, че ненавижда България, тогава тази песен май ще започне да звучи актуално. Не, че имам нещо против някого само заради това, че е от раса, различна от моята. Но съм убеден, че съм в правото си да изисквам от всекиго уважение спрямо моя народ и моята родина, особено пък от такива, които по традиция вегетират като абонирани за джоба на данъкоплатците.

17

Историк

преди 1 година

Прекаляват! Всеки от колегите ми етнографи би задал същия въпрос без да влага обиден подтекст. Много е важно в условията на каква традиционна култура е израснал всеки един човек. Всеки от нас е попил много от онова, което е виждал край себе си докато расте. Лейди Сюзън не е знаела, че онази госпожа е родена във Великобритания. Ако знаеш как се отнасят спрямо жените и децата според традициите на някой народ, ти ще знаеш как да му съдействаш в неговата борба против насилието.

16

Непозната

преди 1 година

Не виждам за какъв расизъм става въпрос. Явно някой пак търси под вола теле.

15

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е бил от коя част от Африка произхожда, а не от къде идва, но така е като се ползва google translate. В UK нещата отдавна излязоха извън контрол, разни самозвани активисти колят и бесят без съд и присъда. Вече и за неправилно дишане ще те обвинят в расизъм, сексуално насилие и т.н. либерастки простотии.

14

Анонимен

преди 1 година

Не виждам какво му е расисткото на въпроса.

13

Анонимен

преди 1 година

Тези съвсем откачиха с този расизъм. И точно с това мрънкане предизвикват хората наистина да стават расисти.

12

Анонимен

преди 1 година

Когато бях в Южна Африка ме питаха откъде съм. Казах: от Европа. Попитаха ме: ама откъде точно в Европа? Казах: от България. Не ми е хрумвало, че това е расистки въпрос. Ама сега вече знам.

11

SDI

преди 1 година

В такъв случай най- добре въобще да не говориш с такива. Но сигурно и това ще го приемат за расизъм. И мен веднъж ме нарекоха расист - защото когато бях отседнал в един долнопробен хотел в деня на заминаване отказах да дам на чистачката там парите за нощувките, а исках да платя на рецепцията и да получа документ за това че съм платил. И ме порицаха за това, че чистачката искала да ми направи услуга като вземе парите, а аз съм отказал, което било расистка проява.

10

Пример

преди 1 година

Британците са на светлинни години от нас по отношението си на нетърпимост към расизма и домашното насилие , за което в България още се спори дали жертвата не е провокирала с нещо насилника и "нека да чуем и другата гледна точка", т.е. тази на злодея!

9

Нова кралица на UK

преди 1 година

Искам да видя как ще си турят нова кралица от женски пол или от транс пол с черен цвят на кожата от Африка и да се кланят на колене пред новото величество.

8

Европа e обречена

преди 1 година

С такава политика на меки китки и ЛГБТ имигрантите ще унищожат всичко европейско, държави, икономики, замърсяване на генетичният фонд за хората пришълци от другите раси законите няма да се прилагат за да не ги дискриминират и да няма расизъм и скоро няма да има и европейци.

7

Black out

преди 1 година

Аз не видях никакъв расизъм. Расизъм е да изпееш песента на Скорпионс от 1984г. блек оут. Ама да питаш някого къде е роден нищо не означава! Много чувствителни са станали там...ще дойде у нас тука да не смееш да питаш ромите от кое гето са.

6

Анонимен

преди 1 година

Тази либерастия ще затрие всичко! Все едно когато попитам някой говорещ на диалект от кой град е, да се приеме като дискриминация...Пълна дивотия, пълна!!!

5

stan

преди 1 година

Последно не разбрах от коя част на Африка идва..казвайте ги тея неща бе хора, сега трябва да се ровя в нета чета 30 мин ...

4

Albi

преди 1 година

Това било расизъм. Че да питаш очевидни неща. Те някои наглеци, кога дойдоха от Африка, кога се пъхнаха там? Че чак с претенции, да не ги питаш от къде са се пръкнали. За пари е всичко Повечето не се срамуват от произход и си спазват традициите. Да са 2ро 3то поколение. Обаче мързелът като налегне някой, почва да се чудят от къде да изкопчат. Лесни пари, няма да се потят.

3

Кире

преди 1 година

Скоро да ти кажеш, че имаш хубав тен ще стане расизъм.

2

Дядо Стефчо

преди 1 година

Хахахаха значи вече е обидно да те питат от къде си??? Защо тези хора се срамуват от корените си ли?

1

Анонимен

преди 1 година

Расизъм е да питаш някой от къде е ? И това е новина ?