33

Анонимен

преди 1 година

В България по-голямата част от инфлацията е заради мизерните заплати и пенсии. Увеличението на заплатите и пенсиите би могло да намали инфлацията или поне да спре увеличението на инфлацията.

32

Анонимен

преди 1 година

Причината е в увеличение цената на газта, заемите, борсовите цени на енергоносителите! Причината е ясна! Въпросът е риторичен!

31

Дони

преди 1 година

Ей, държавните nлъx4eтa, нахранихте го здраво тоя Венко, а?Факт е, че е прав, обаче. Един грешен ход с Лукойл и всичките масово ше тичате да бутате колички с олио и шитпейпър в работно време!!!

30

?!?

преди 1 година

По догодина всичките ще обеднеят заради вас. Когато почнат вноските по кредитите които профукахте.

29

Анонимен

преди 1 година

Половината ще обеднеят , но 3% ще забогатеят , т. е. , СЪЩИТЕ КОИТО НИ БАЛАМОСВАТ 33Г. , БСП , ДПС и герб-сдс !

28

Влади

преди 1 година

50-60 млади наглеци с криминална нагласа ни правят луди вече две години. Все те са последна инстанция за морал, ученост и все такива големи приказки, а то си е чисто крадене, а там където не могат да краднат, спират финансирането. Както стана с магистралите и ремонтите на пътищата.

27

Тенгри кан

преди 1 година

Сабри, *** ние сме бедни веке 33 години, христовата възраст на бедността достигнахме, ***;))) Та ти, за кои българи, говориш, че не се сящам?;))) Все още, обаче, сме живи, въпреки опитите да бъдем убити чрез нищета и глад;)))

26

Зозо

преди 1 година

Важното е, че на новите избори с хартиената бюлетина, такива вчерашни специалисти като Сабрутев вече ще гледат парламента по ТВ :)))))))))))))))))))))))))))

25

Хемус

преди 1 година

Поразиите които направиха за има-няма седем месеца КирчуТъпуту и ПоркиПиги,направо заробиха държавата с век напред! Не се намери някой луд от карловските села да му играе една лопата на това хюм.е,докато гледаше като излязъл от помощно училище

24

543

преди 1 година

Причината сте вие, некадърници жалки! За осем месеца сътворихте толкова глупости, колкото Герб за 12 години не успя!

23

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на промяната

22

Анонимен

преди 1 година

Верно бе,то и половин Европа обедня заради безхаберието на служебният кабинет!

21

Сатир

преди 1 година

"Мерките са краткосрочни, средносрочни и дългосрочни. Краткосрочни, за да има балансиран микс между руски суров петрол и неруски, който да могат да го изнасят." Още един лаладжия с общи съображения за всичко.

20

алоо

преди 1 година

В Германия заплатата е 2000-3000 евро и инфлацията не се усеща така. Ей Сабрутев, сине майчин,в БГ ако средните заплати са като Германия- 2000-3000 евро,картелите на храните и горивата така ще направят,че цените ще скочат 3-5 пъти,защото от 32 г. нямаме закони за спекулантите в търговията и те винаги са си правили и правят каквото си искат.Така че ади моля,да не говорим че проблем са САМО ниските заплати...

19

Анонимен

преди 1 година

Алчната Тиква е виновна! Толкова беше опротивял на хората, че всички бяхме готови да изберем и най-големите некадърници и мошеници, само и само да се отървем от Мутрата. Е, избрахме ги...

18

А ти?

преди 1 година

Браво. А господина прави ли нещо срещу тази констатация или просто констатира? Тя неговата депутатска ще си върви минимум до март.

17

Анонимен

преди 1 година

И до сега ни бяха крали ама, тия над минаха и Иван Костов и мутрата взети заедно Киро Ментата и Кокорчо

16

Анонимен

преди 1 година

Дойдоха нови месиий да, ви освободят от мутрата о боже те се оказаха, лъжепророци по големи крадци здраве му кажи

15

Анонимен

преди 1 година

Е, нали за това драпате 30 години. Не се наядохте. Срамота. Колко още да обеднеем? С едно дете е зор голям. Работа-трябва да си 24/7 на разположение - дали ще стигне за храна и сметки (доктори, лекарства) не се знае. Второ дете- мираж(далеч съм от идеята да продавам, че да има как да отгледам2) , нямам кредити и живея в собствено жилище. Това ли ви е целта? Да унищожите окончателно раждаемостта.

14

a

преди 1 година

Тия измамници и нов ден в календара си измислиха - 31 Ноември. Долно племе...