22

Анонимен

преди 1 година

А какво става с проверката на Мирчев от ГДБОП?!

21

Таня

преди 1 година

То също не е лошо НАП да проверис всички в ДБ и ПП

20

Иванов

преди 1 година

Ивайло Мирчев, не мислиш ли, че е добре НАП да направи първо проверка на теб и твоя другар Христо Иванов дали декларираните от вас приходи се различават от разходите, които правите? И после да обяснявате дали получавате едни пари от един олигарх като Иво Прокопиев!?!

19

Добрев

преди 1 година

и на вас да ви направят проверка, едва ли сте такава света вода ненапита.

18

Левент

преди 1 година

Разбирачът Мирчев пак се вихри

17

Анонимен

преди 1 година

За ''ЛУКОЙЛ'' , обяснение да дадат , герб и ДПС .Защо се правите на невинни ?

16

Анонимен

преди 1 година

До аре чао мазньо... аВЕ Овньо , защо ''ЛУКОЙЛ'' не е плащал данъци , по времето на герб -Баце - чекмеджан ???Къде ни пробутваш Мая ?

15

Анонимен

преди 1 година

''ЛУКОЙЛ'' трябваше да се закрие ое по времето на Ваньо Танов / Бог да го прости/ , когато направи ПРОВЕРКА , и установи , че трябваше да се ЗАТВОРИ , НО ---- се оказа , че ЩЯЛО да спират градският транспорт , / изцяло бил зареждан от ''ЛУКОЙЛ'' / , СЪЩО И САМОЛЕТИТЕ , въздушният транспорт , ...и какво ли не , ОБСЕБЕНО от герб и ''ЛУКОЙЛ'' , който не е И плащал НИКАКВИ ДАНЪЦИ в БЪЛГАРИЯ ... А кажете нещо за герб и ''вожда'' МУ , С КОЛКО СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВАТА ????

14

аре чао мазньо

преди 1 година

Не е лошо Мирчев и ДБ да отидат при Мая.

13

Анонимен

преди 1 година

А пък за вас ,че работите против интересите на България ,няма никакво съмнение ....

12

Анонимен

преди 1 година

Първо ще трябва с Юда да превземете с лодка езерото и да акустирате на рафинерията да забиете Българското знаме и после да правите проверки шише

11

.

преди 1 година

Не Фандъкова е вдигнала цената на билета глуп.ко.Кражбите на Киро и Кокорчо за милиарди вдигнаха всички цени.

10

9689

преди 1 година

Тука лукойл няма никаква вина,вината е в липса на държава.Атози некадърник както и ДПС играят за някоя чужда фирма.Ще го усетим по цените.

9

dd

преди 1 година

И този е изтъкан от мозък.

8

перко

преди 1 година

ДБ под съдебна реформа разбират смяната на Гешев, а на ПП се състои в това да сложим наш човек, ако може да е от шуробаджанашкият кръг.

7

MaйMyнaтa

преди 1 година

Тоя е по эле от началника си Ристу Капитана

6

Анонимен

преди 1 година

То отдавна трябваше да се направи проверка, ама по времето на Бойко знаем, че нямаше как да се случи такова нещо. Все пак горките Лукойл толкова години не отчитаха никаква печалба.

5

Бай Дрън

преди 1 година

Напълно сериозно си е, Мирчев, напълно сериозно. Не е сериозно махленска партийка като вашата да заема половината ефирно и медийно време, занимавайки ни с маловажни неща и отклонявайски ни от истинските проблеми на България и българите!

4

Анонимен

преди 1 година

Този да си пази мазнинките за Белене, че 20 години как ще изкара да троши камъни.

3

Майора

преди 1 година

Абе Мирчев та нали вашия гуру Костов даде рафинерията на "Лукойл" , така че какво се оплакваш! Та по негово време се извърши т.н разбойническо мениджърска приватизация и вместо 100млд лв в хазната влязоха 3 млд лв!А колкото до съдебната реформа която искате , тя е направена от некадърни юристи и целта е прокуратурата да мине към изпълнителната власт , с съдиите да пускат престъпниците и да не преследват олигарсите , чиито интереси защитавате!