90

Анонимен

преди 1 година

Долна лъжа и измама, Зеленски освобождава всеки ден по 5000-6000 кв. км.

89

R.A.T.M

преди 1 година

Когато ти пречат паметниците, езика, как се казват улиците и градовете, когато не харесваш празниците, това е сигурен знак, че си безродно куче, което иска на чужда земя да прави своя държава. Е забранихте руския, разрушихте паметниците на Александър Невски и Екатерина II, сега ще си сърбате попарата. Продадохте се за два сребърника на щатите. Нагледен пример какво се случва, когато забравиш откъде си тръгнал. Да покажат украинска монета от 19, 18, 17, 16 век да покажат знаме преди 1917

88

че те

преди 1 година

До Анонимен 103 досега да са се свършили с такива темпове...

87

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Нерде Бахмут, нерде Берлин. Като не става Киев, поне един Бахмут да вземат.

86

Анонимен

преди 1 година

Като напишете фамилията на Урсула ви слагат звездички;);););)

85

Анонимен

преди 1 година

Може би тези които помпат Украинските националисти да се бият, правят добро на човечеството......

84

Анонимен

преди 1 година

За доближаването ще се използват Джавелини. Забравиха Джавелините и пак идват да ги срещнат.

83

Боби

преди 1 година

След ФИАСКОТО в началото РФ си промени начина на водене на бойните действия. Имаше 3 огромни дупки в руския арсенал 1. Дронове с голям обсег(по-големи от Байрактар) 2. Въоръжени дронове с които да изчовърква техниката на ВСУ от градовете 3. Камикадзете като Геран беше определено изненада а основно това са Ланцет. Освен това се приложи с наличните стредства "Безконтактна Война" или с други думи докараха артилерия от ВСВ до сега 10:1 превъзходство 20-50000 изстрела дневно. ВСУ умират в окопите.

82

Мъка

преди 1 година

До Анонимен 88 От това Путин се страхува най много. Да е мислил , преди да започне войната.

81

Така е ..

преди 1 година

Путин ще спечели войната , но Русия загуби. Това което е била Русия преди войната , никога няма да се върне.Амин !

80

Иван

преди 1 година

До Боби,Прегрупирания и организирани отстъпления. Явно искат да повтоят пак превземането на Киев за "3 дена" :)

79

Войн

преди 1 година

Сармати, сардели, пърдели и накрая заден въздух под налягане е неосъветската овенна доктрина. Само изхвърляния, теории, сплашвания и нескопосани филмчета за овенното могучество.

78

Анонимен

преди 1 година

Връщаме се към Джавелините.

77

Боби,

преди 1 година

ти си майтапчия. Ние, от НАТО, чакаме вече цели Девет Месеца и кусур, Рашковцете да превземат цяла Украйна, а ставаме свидетели на постоянни прегрупирания. Що тъй?

76

Боби

преди 1 година

До АК-47 В момента си умиргат Рф да правят модернизации. Т-90М които сега отиват на фронта не са нови а стари Т-90А/С доведени до стандарт Т-90М, Т-72Б3 всякакви години производство са като цяло задоволителни. И Т-72 и Т-80 и Т-90 всички модификции е решено да се оборудват с КАЗ защото от НЛОУ и Джавелин са понесли неоправдани загуби. И последно Т-62 ще се извадят от склада и ще се модернизират по подобие на Т-72Б3 почти модерни тоест пасивна броня, радиостанция и топловизиор.

75

АК-47

преди 1 година

Ти да видиш!! С чипове от перални и хладилници, хахаха (думи на оная смотана брюкселска лелка) руснаците изобретиха Танк Т-90М, и влезна в серийно производство в началото на 2021г. Та с тези танкове ще се превземе Артьомовск.

74

Боби

преди 1 година

До Иван Статистиката за РФ е още по-трагична 140000 умират в ПТП... а 400000 са ранени

73

Иван

преди 1 година

До По същество"Това, че руснаците отстъпват тук таме показва, че водят умна война""Умната" война на Русия ми прилича на имаше едно време една игра Warcraft 1, в която просто си строяхме една ограда с 7-8 стрелци зад нея и *** "умно" настъпваха ли настъпваха вървейки бавно покрай оградата. Стрелците кротко си стреляха и накрая изнасяхме компютъра ...Кой не цени човешкия живот се видя добре, то джуджето само каза преди седмица "та то в русия 30000 на година умират само от алкохол"

72

Боби

преди 1 година

До 87 До Психиатър Понеже повечето хора не си правят труда да гледат картата нито на СПЕЦ КАРТ. След Бахмут/Артемеск в дълбочина на Украинска територия няма повече такива фортифицирани зони. Стига РФ да успява с Логистиката просто не ми се мисли колко и за какво време може да превземе с нови хора, оръжия и тактика.

71

БГ пословица:

преди 1 година

Който ходи полеко - стига далеко! .. Руснаците не бързат - имат ресурси, а запада?