9

Анонимен

преди 1 година

Къв ви е проблема с кафето не мога да разбера? А от хляба или ориза колко могат да се откажат, щото всички въглехидрати за захар така или иначе. А пък и захарта в определени количества е нужна. Аман от експерти. Хората не могат да се откажат от зависимостите, защото никой не им помага да се справят с причината да са зависими. То е много лесно да откажеш нещо, но резултатите са плачевни ако не работиш по психологическата причина. Но естествено никой не иска ние да сме психически здрави!

8

Анонимен

преди 1 година

Аааа, не можем да се сравняваме с британците по пиене, за тях алкохолът е религия, класа! Има къщи, в които бутилките с всевъзможен алкохохол са изложени в скриновете на показ, вместо книги. А в отделен голям стъклен съд се пускат тапите от изпитите шишета и това се счита за много престижно!:)

7

Ммм

преди 1 година

Най Трудно човек се отказва от секса.

6

...

преди 1 година

Не познавам англичанин който да не пие. Доближават се дори до финландците през зимата.

5

Анонимен

преди 1 година

Хазарта е най-смъртоносния навик, освен това разваля семейства и съсипва съдби. Много внимавайте с всичките bet, които се рекламират безконтролно навсякъде в България.

4

Анонимен

преди 1 година

И ние пием, но културно.

3

Анонимен

преди 1 година

"Третият най-труден за отказване навик в Европа е захарта" - Ох и тея ... Без слядко, без месео, без мляко, без кашкавял, без биря, без ракия, без цигари, без бензин, без товя, без онова ... Тея какви са? Някакви аскети ли?

2

Анонимен

преди 1 година

Те и британците пият. Да, бе са по твърдия алкохол, ама като шибнеш 3-4 бирички преди да се прибереш у вас, не те прави по-малко алкохолик.

1

Кръстьо

преди 1 година

Най-трудно е от дишането, но пък и най-бързо.