7

Анонимен

преди 3 месеца

До Пеци За съжаление, никак не са много онези, които наистина станаха добри майстори и живеят като нормални хора, спазващи законите. Казвам за съжаление, защото дори и в семействата на такива хора израстват роми от другия вид. Що се отнася за качествата им на специалисти, много повече са онези, които идват в домата, свършва работа като за "среден (3)" или за "добър (4)" по шестобалната система, но искат тройно по-високо заплащане в сравнение с това, което взимат останалите майстори.

6

Петро

преди 3 месеца

Ние се грижим за толкова много украинци а те за едно бебе не могат да се погрижаНяма значение етността на бебето ако е българче какво е по-различно от *** въпросът е на възпитание а голямата част които пишете глупости не сте възпитани правилно или бих казал така боклукът се е *** и той няма етност националност погледнете какво става в народното събрание и те не са *** всичкият *** е събран в народното събрание с изключение на възраждане

5

Анонимен

преди 3 месеца

Да е живо и здраво детенцето и браво на социалните служби, че поне веднъж си свършиха работата, както трябва. Всеки заслужава шанс в живота и е голям грях да плюете по дете, което още не се е самоосъзнало като личност и ще стане такова, каквото е възпитано. Ромите също стават хора, когато са възпитани да работят и да уважават труда на другите хора. Когато от малки са научени да просят и да крадат е ясно какви стават. Точно това детенце съм сигурен, че ще стане образцов гражданин, ако го осиновят

4

Пеци

преди 3 месеца

До АнонименТошо Правешки докара над 360 000 и им даде българско гражданство, но те нито са българи... - много от тях станаха добри майстори, лай колко искаш!!!!

3

Беко

преди 3 месеца

Но това дете не е! Стига жлъч и злоба! Кофти родители, военни действия... Браво за реакцията!... Мляко за малкото, раздвижване на крайниците, Любов, поне малко...!!!!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Няма никакво значение етноса, детето е дете. Изчадията под мен да направят услуга на планетата и да се самоунищожат.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Но не казвате нищо за етническата им принадлежност. Предлагам да преценяваме кого да прибираме. Тошо Правешки докара над 360 000 и им даде българско гражданство, но те нито са българи, нито се почувстваха такива след 50-60 години живот в България, нито научиха децата и внуците си да се чувстват българи. Абонирани са за социалното ни подпомагане и се представят като българи само когато са в чужбина.