7

Анонимен

преди 1 година

До АнонименХубаво е да се научите да разбирате прочетеното (ако изобщо четете), за да не се излагате. Има нещо в едни скобки. Също така, Инфантино от доста време е президент и можеше да премести световното първенство в страна, която отговаря на изискванията. Вместо това е на амбразурата да брани сегашния домакин.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2. Преди да пишете глупости проверете кой е бил президент на ФИФА по време на избора на домакинството, кой вестник е направил разкритията за корупция, коя страна е страдала най-много заради така направения избор, че дори е разглеждала въпроса в парламента си (поради липса на по важни неща за обсъждане).

5

Анонимен

преди 1 година

Разбирам да отидеш на театър с каса бира, че е идиотия. Ама да се набуташ за самолетни билети, хотели и на тая жега в пустинята да не можеш да изпиеш една бира??? Докато гледаш мача? После защо арабите били психопати и се гърмят. Днес гледам "конкурс за красота на камили" правили. Истински! Тия ако можеха да си пият спокойно студена биричка и нямаше да се занимават с такива глупости.

4

Анонимен

преди 1 година

Първо въпросният студент Арнов Пол-Чоудхъри от Англия носи типична мюсулманска фамилия (вероятно бангладешки произход) и нека не се прави на толкова отворен по отношение на алкохола.Второ Катар, че беше лош, беше отдавна, но напоследък изведнъж стана много много лош. Може би има и някои други дълбоки причини за това? Нещо свързано с износа на газ?

3

Сър Уилямс

преди 1 година

Спрях алкохолът преди 2 години. Най - доброто решение! Човек като погледне "ползите" от алкохола в едно общество и може да прецени дали той е хубаво или лошо нещо. Катастрофи с починали и ранени, фенове чупещи и палещи всичко наред, разбити семейства ... Катар трябваше да не отстъпват, никакъв алкохол, в нито един момомент, никъде на световното!

2

пришълеца

преди 1 година

Чупка погански отр*пки:))))

1

Анонимен

преди 1 година

Но заради това и не се класирахме, Перуката щеше да изпадне в абсцидевция