11

АЗ

преди 15 години

от Главния прокурор,който умишлено затри прокуратурата,благодарение на агент Гоце - неговия партиен другар БКП(ДС)

10

Анонимен

преди 15 години

За мен причина над всички причини за корупцията в РБ е липса на правосъдие - повсеместно! Такъв уют за престъпниците със сигурност няма никъде по света! Не съществуваще и преди 1989 въпреки царството на партийните секретари!

9

Yonex

преди 15 години

Тези всичките поемат отговорност така, както Азис го поема отзад - с удоволствие, искат още отговорност да поемат.

8

една българка

преди 15 години

с помощта на европейския съюз закон за корупцията на държавните служителиза изземане на заграбеното в полза на народа!

7

ИЦО

преди 15 години

И АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ТОЧНО ЩЕ СТАНЕ ПРЕСТЪПНИК И НАЗНАЧЕН ОТ ПАРТИЯТА-МАЙКА, ДА СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО ПЪЛНЯТ КАСИТЕ НА СЪЩАТА ТАЗИ МАЙКА. А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ И ЩЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ ...

6

Rokeriikata

преди 15 години

Най-голямото мафиотче ще гони по-малките мафиотчета,че да си почисти пътя....

5

Az

преди 15 години

Ами то тогава трябва да се започне от момчето на снимката, дето Гоце го сложи да замазва положението, да крие следите и да имитира дейност. Неговата работа, свършена за времето, откакто зае поста "Главен прокурор" заслужава оценка - "Кръгла нула"!! Справка: всички събития от това време насам!

4

molli

преди 15 години

щото ме хваща смях-тия там бяха си определили цена за прокуров в ВКС от 150 00 евро който ги има става който не слуша да брадатия послушко човек на ПИЯН ПЕТКОВ тъпотиите!!!АЙДЕ МЕТЛАТА:)))

3

Шабленски

преди 15 години

... на престъпност в прокуратурата е по- високо от това в страната...

2

SAPATA

преди 15 години

"Попова посочи, че българската прокуратура е поела своята отговорност за отстраняване на критиките от доклада на Европейската комисия." - и как и къде я е поела?"Попова пък наблегна на това, че през септември с максимална мобилизация ще се работи по създаването на специално звено за борба с организираната престъпност в прокуратурата." -Ама не бързай толкова ,бе Попова. До колкото си спомням, нямаше организирана престъпност, а организирани групи.Сега трябва да се напънем и организирана престъпност да ти направим.

1

преди 15 години

КОРУПЦИЯТА И ОСОБЕНО ЗА КОРУПЦИЯТА НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ