34

ад

преди 5 месеца

браво на реното, красиво

33

Шмид

преди 5 месеца

Правилата за движение по пътищата кодекси е то?

32

Готин

преди 5 месеца

Забравих да кажа; Когато другият водач прави нарушения, никога не се опитвайте да му давате "урок". Бъдете винаги колегиални, дори да се чувствате "ощетени", защото в противен случай рискувате да се срещнете на "ония свят" и Господ ще ви бъде съдник! Бъдете живи и здрави. Това е най-важното.

31

Готин

преди 5 месеца

Няма шофьор, който да не прави нарушения на пътя. Някои дори не знаят че правят нарушения. Въпросът е да не си рисков "играч" с което да застрашиш своя живот и живота на другите. Това се гради с опит. Решение има. Курсове с продължителност над три месеца още от училищата с тежък изпит. Тежки санкции за водачи с малък опит и права под десет години. Отнемане на права при вина за над две години при минимални ПТП. При тежки ПТП отнемане на права за нарушителя, доживот.

30

Щирлиц

преди 5 месеца

До Програмист. . ........................Намаляват е правилната българска дума.

29

Анонимен

преди 5 месеца

До 30 - Какво е сувче?

28

До очевидец

преди 5 месеца

В локалното ограничението е 60! Сувчетата са удобни и сигурни, докато не се ударят, след това са настрани или по таван!

27

Румен Радев БКП

преди 5 месеца

Всичко върви по план... колкото по-малко българи останат, толкова повече власт за нас!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Такса задръстване мислят в общината, така че 2ч висене на околовръстния е муцка, да знаете. *** държава.

25

очевидец

преди 5 месеца

интересно по принцип, как са се наденали, че Рендето е в това положение, за да се катурне така и Голфчето да е така смазано, не са карали с 40-50 км/ч, колкото е ограничението в локалното, за нещо подобно трябва да са били над 80 км/ч. Сутринта минах в обратна посока... тапа в посока бул.България, влача се и мисля, явно и в тази посока има катастрофа...мне, тапата беше за да могат да снимат ПТП в насрещното... веднага след подминаване рязко изчезнаха колоните и се почна играта на тетрис...

24

Околовръстното

преди 5 месеца

Е пълен шит.При влизане и излизане в локалните няма видимост.Настилка,маркировка-под всякаква критика.От локално излизаш и в същото време някой влиза,защото му е лента за престрояване.Движението в София е ад.Не е въпроса дали ще има ПТП,а кога.Въпрос на време е и е неизбежно.Луди ни направиха.За всичко са виновни управляващите и липсата на воля да се въведе ред .Алчни,мързеливи, корумпирани ***.Затвор за тях.

23

Hoqsan

преди 5 месеца

До хммДокато раздаваш справедливост в коментарите, реалността на пътя е друга, е там са тия 10км ;)

22

хмм

преди 5 месеца

не е проблем скоростта , проблем е че няма контрол, я им набримчи глобите на всички които карат над разрешената скорост и ще видите как ще се кротнат, какви са тези 10 км и т.н., на запад и за 3км ти пристига глобата

21

БЕЗ ДУМИ

преди 5 месеца

Брутална простотия....днес пътувах два часа и 15 минути...изродска държава с още по-изродско население!!!!!!!!!!!

20

да знаете

преди 5 месеца

Там максимално безопасната скорост отдавна не би трябвало да е 80 км/ч.........

19

Der classiker

преди 5 месеца

Браво, изкефих се на фотогалерията!

18

тулуп

преди 5 месеца

бързат хората рано сутрин, пари да печелят

17

Hoqsan

преди 5 месеца

До фитипалдиТрябва винаги да караш с поне 10км отгоре, иначе вярно си по-голяма предпоставка за птп, ако не си с потока заедно.

16

фитипалди

преди 5 месеца

това в софето ако караш с разрешената скорост си потенциален пътник, крайно време е да почнат да се взимат мерки, не може на ограничение 50 км никой да не спазва ограничението, на 70 или 80 да не говорим, даже на малките квартални улици които са по прави е нещо страшно

15

Селяндур с джип

преди 5 месеца

До V Същото е и във Виена, за година и половина с кола тук съм видял само 2-3 полицейски контроли и то по празници, когато джигитите са заети да шмъркат кристали. Пазете се.