8

999

преди 1 година

Това как го разбирате : ,,...че в краткосрочен план ЕС и неговите партньори ще управляват средствата и ще ги инвестират.Приходите от това ще бъдат в полза на Украина,за да бъде тя в крайна сметка компенсирана за щетите,понесени от войната." ?

7

SS

преди 1 година

Тая подозирам ,че скоро ще даде фира.Много почна да и скача устата.

6

Анонимен

преди 1 година

Хубаво ще го създадете това съдче,ама ще подведете ли под отговорност и хората виновни за погрома над страни като Либия,Ирак и Сърбия?Или нещо пак ще мерим с двоен аршин!

5

Анонимен

преди 1 година

Оон отдавна не е международна организация, а цирк ръководен от САЩ.... Русия ясно каза, че организацията си в сегашния вид на американска хегемония е безсмислена за световната сигурност.

4

Тя войната още

преди 1 година

Не е свършила бе! Те вече изчислили щетите! Сметка без кръчмаря си правитеИд иоти!

3

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, като Урсула каза че щетите са 600 милиарда в Украйна ( май 1 трилион..), дори тези клоуни да откраднат 300 милиарда руски активи, кой ще плаща останалите 700 милиарда??? Ние в Европа ли?? Защо??

2

ZV

преди 1 година

Аууу, Путин взе да заеква от страх)) Ще му изпратят от съда разсилен да го призове))). Клоуни! Скоро ще дойде Денят за страшният съд на Наркото и нацитата,а Урсула може Лавров да я направи некъде камериерка и да роди 8то дете))

1

баба мара

преди 1 година

межд съд за сащ и ек финансов одит на украина