88

Ха ха ха

преди 1 година

Специализирана комисия да подложи на преглед психичното здраве на всички евродепутати.

87

Анонимен

преди 1 година

баба яга не е случайно измислен персонаж, затова се е чело на малките деца, да си опичат акъла като порастнат и им препречи пътя да я познаят и да я вхърлят в печката, ловът на вещици ще е кам 2038-*** , като почнат истинските проявление от псевдоваксините

86

gogo

преди 1 година

Щото на акушерката й е кеф

85

gogo

преди 1 година

Кво стана бе, модераторе, да не ти е хубаво бе

84

gogo

преди 1 година

Абе, по-добре да си гледа отрочетата

83

gogo

преди 1 година

Акушерката да прави и съд за убитите в Свободен от укрите Донбас

82

джо

преди 1 година

Всичко това показва безсилието на ЕС от гледна точка на санкциите които въведе. Реално събитията са сведени до елементарни брътвежи за съдилища и разни другарски критики и тям подобни. Скоро, и мишките на село ще разберат, че от ЕС не стават даже и за *** на зеле.

81

Коментар

преди 1 година

Още една опция да си направят нова държава в държавата и то член на ЕС. Колко пари ще се откраднат със съд и присъда.

80

СЪД ЗА КРЕТЕНИТЕ

преди 1 година

ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ НИКАКАВ СЪД!! А ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ ГРАНДИОЗЕН СЪД ЗА КРЕТЕНИЗМА НА ***,КОИТО СПОНСОРИТАХА И СПОНСОРИРАТ С ТОНОВЕ ОРЪЖИЕ ФАШИСКИ РЕЖИМИ, ЩЕ ОДГОВАРЯТ ЗА ВСИЧКИ ТЕРОСТИЧНИ АТАКИ ,КАТО ВЗРИВОВЕТЕ НА ГАЗОПРОВОДИТЕ И НАЙ - УЖАСНОТО -ЗА КАТАКЛИЗМА В ЦЯЛА ЕВРОПА,ЗА СЪСИПВАНЕНА ИКОНОМИКА, ЗА ЦЯЛОСТНАТА РАЗРУХА ЗАРАДИ КРЕТЕНСКОТО СИ САМОУБИЙСТВО СЪС САНКЦИИ ,ЗА БЕЗОГЛЕДНОТО КРАДЕНЕ НА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ЗА РОБСКОТО ПАГУБНО СЕРВИЛНИЧЕСТВО КЪМ ГОСПОДАРЯ.

79

Не им стигаха

преди 1 година

17 милиона квадратни километра територия, най богата на природни ресурси в света ! Лакоми за още 600 хиляди квадратни километра в Украйна ? След революцията в 1917 десетки милиони руснаци и техни наследници живеят по света. Значи ли, че Путин трабва да ги освобождава от капитализма или някаква друга муха, която му бръмчи ? Ами ако не искат да бъдат освободени ? ПЪК КОЙ ЛИ ГИ ПИТА, ПОД ДУЛОТО НА АВТОМАТА ?

78

ЕСССР краде

преди 1 година

от СССР... Оруелско време,баце!

77

Анонимен

преди 1 година

А тая защо се хили така гнусно като имало военни престъпления. Ей, че мръсно.

76

Иван радоев

преди 1 година

Този съд в Хага е манипулиран и пристрастен, това и децата го знаят

75

Анонимен

преди 1 година

госпожо вие се унирираите в кофа и го дайте на българия в место газ да си вдигне икономиката че в българия няма никаква икономика. първата ти ще ходиш на съд с борелл за вашите агресия че ни омръзнахте с вашите агресивни думи

74

специален?

преди 1 година

Този дето го ползваха за Боинга се е освободил вече - така ли?

73

Анонимен

преди 1 година

До живеещият в Санкт Петербург. Ами затова всички руснаци трябва да са персона нон грата в ЕС. Като са за Путин, нямат място в ЕС. Да ходят на море и Турция и на шопинг в Дубай като искат. А не да се бутат в България и Париж.

72

Анонимен

преди 1 година

А британците, дето взривиха газопровода, тях ще съдим ли? Този съд трябва така да го измислят, че да е само за Русия. Обаче, поговорката е: Победителите не ги съдят. значи, трябва да се победи Русия. Ами 5900 ядрени бойни глави? Абе, Урсула, ти в какво ни накисваш?!!

71

Анонимен

преди 1 година

От Урсула чакайте само още по-големи разходи. И за новия съд, разбира се. Нали имаше трибунал в Хага? Още един ще плащаме.

70

баба мара

преди 1 година

финансов одит на ек за ваксините и на украина за оръжието и траншовете от ес

69

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, тая МИБ на укрите като ги издаде колко са им военните жертви, малко след като го видяха укрите и ги обзе студена пот и взеха да протестират, го свалиха от сайта.