25

Анонимен

преди 1 година

Според него ситуацията се е превърнала в истински проблем за местната власт в Олщин. Там е разположена 16-та Померанска механизирана дивизия, а почти ежедневните погребения с военни почести с почетен салют започнаха да дразнят жителите и да повдигат множество въпроси към градската администрация и командването на 16-та дивизия.

24

Анонимен

преди 1 година

Гyбepнaтopът нa Бpянcka oблacт в PФ Aлekcaндъp Бoгoмa3 ka3a, чe в Cypaжckия paйoн гopят циcтepни c пeтpoлни пpoдykти. Пpичинaтa e, чe бoмби ca пycнaти въpxy ди3eлoв pe3epвoap oт дpoн.

23

Анонимен

преди 1 година

В тази кал голяма офанзива не може да направи нито една от страните. Даже и танковте затъват в калта, нищо че са с вериги. Само пехотинци ако успеят да превземат някое село - това ще е.

22

Алекс

преди 1 година

Русия приключи с атаките.Ще се повъртят още малко из Украйна,ще отнесат още бой и както в Афганистан,поехали обратно към Русия.

21

1

преди 1 година

Тeлeгpaмният kaнaл "Cтapшe Едды" 3a 3aгyбитe нa въopъжeнитe cили нa Ykpaйнa и пepcпekтивитe: Ypcyлa фoн дep Лaйeн oбяви бpoя нa бe3въ3вpaтнитe 3aгyби нa въopъжeнитe cили нa Ykpaйнa, oтбeля3вaйkи дoлнaтa гpaницa oт 100 xиляди yбити. До мeceц aвгycт 3aгyбитe бяха okoлo 70 xиляди yбити. Koгaтo бpoят дocтигнe 150-170 xиляди, тeжecттa нa 3aгyбитe щe 3aпoчнe дa ce yceщa oт цялoтo ykpaинcko oбщecтвo и нaй-вeчe oт apмиятa.

20

Анонимен

преди 1 година

Русофилите все още не проумяват, че абсолютно всяко едно видео може да се манипулира с цел дезинформация... Хаймърс и снарядите Ескалибур не се съобразяват с никакви укрепления и именно, това ги прави толкова смъртоносни и ефективни... Освен това имат обсег на поразяване и точност, които превъзхождат руските, допотопни железа.

19

Анонимен

преди 1 година

Реалист съм,не съм фен на Путин ,но да ме заливат 24ч с пропагандата на ФАЩ и ЕС ми идват много.Все едно сме по тотово време и слушам,как западчето е прогонило,а сегз Русия .Смешни сте.

18

Анонимен

преди 1 година

Третата световна вече е отворила вратата. Практически, няма реалео изпълним ход, който може да я спре. Никой вече не е в състояние да даде заден ход, всички живеят свмо с надеждата, че ще победят.

17

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия .. Да идва и насам да изтрепе предателите в полза на САЩ

16

Анонимен

преди 1 година

Напредва си Русия ,кучетата си лаят,керванчето си върви.Нали гледам live картата през ден.

15

мдаа

преди 1 година

Говорителя на НАТО Джейми Шей. Брюксел, 25 май, 1999 г. по повод как НАТО остави 70% от Югославия без ток и вода през 1999 г.:Системите за управление и контрол също зависят от електричеството.Ако Милошевич наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, той трябва само да приеме условията на НАТО и ние ще спрем тази кампания. Докато не го направи ще продължим да атакуваме целите, които снабдяват армията му с електричество. Ако има последици за населението това е проблем на Милошевич.

14

Анонимен

преди 1 година

"първо руската телевизия е възможно най-компрометирания източник на информация, като се има предвид постоянния поток от руски лъжи и дезинформация по всички възможни канали, включително и чрез вас - платените копейковци! Второ: и аз мога да ти кажа температурата в Маскве и Новосибирск да кажем: в Маскве -1, в Новосибирск -20! И какво от това?" - оф, много се връзвате атлантиците, хахаха, много ясно, че не гледам телевизия правя си гаргара за да нервирам такива като теб. :)

13

Анонимен

преди 1 година

"До Факт, и като има цензура ти как го разбра бе копейко? В Правда ли го написаха?" - инсталирай си телеграм и търси каналите - Intel Slava Z; Donbass Devushka и личния ми фаворит AZgeopolitics. Нарочно ти цитирам само английски канали, че ще ми е сложно да ти обясня как да си активираш функцията за преводи от други езици иначе следя и турски, арабски и руски канали, а предполагам не говориш източни езици... :)

12

Вчера

преди 1 година

Укрите фашисти бягат и изоставят ранени и убити на фронта.Обкражените войници в Бахмут пишат писма до Зеленски да заповяда отстъление защото са пред разгром.

11

Анонимен

преди 1 година

До 13, първо руската телевизия е възможно най-компрометирания източник на информация, като се има предвид постоянния поток от руски лъжи и дезинформация по всички възможни канали, включително и чрез вас - платените копейковци! Второ: и аз мога да ти кажа температурата в Маскве и Новосибирск да кажем: в Маскве -1, в Новосибирск -20! И какво от това?

10

Ром"с

преди 1 година

Усурла фон дер Ляйен каза ,че украинските войска са загубили 100 000 човека и 20 000 граждански,а има и идея след като победят Русия,то всяка европейска държава да вземе по една област от Украйна и я дотира от бюджета си,защото на Украйна по думите на г-н Зеленски за възстановяване зе са нужни над трилион евро(тези вече тез милиони-милиарди ги нямат за нищо),така че да стискаме палци да победИ Русия ,щото ще трябва да дотираме някоя област в Украйна).Палачинката се обърна на фронта,но не се пише

9

Абе...

преди 1 година

Не увъртайте какво укрепвала Русия ами кажете какво става в Артьомовск (Бахмут според укрите) ? Май ще има нацисти в чувал. Ако са оцелели или пък не се изтеглят навреме !

8

Анонимен

преди 1 година

До Факт, и като има цензура ти как го разбра бе копейко? В Правда ли го написаха? Или просто така ти се иска? Хахах, нещастен копейко - смешната ти Расиа не можа да се справи с една малка и много по-зле въоръжена страна! ПЪЛЕН РУСКИ ПРОВАЛ!

7

Анонимен

преди 1 година

Вчера по руската телевизия показваха температурите в Харков... Защо в Русия се показва температурата на този град очаквам да ми отговорят лидерите на НАТО. :D

6

Факт

преди 1 година

От дни Руските и съюзни войски атакуват по целият фронт в Донбас и напредват но има цензура и това не се побликува за сметка на лъжите и глупостите на Зеленски.